haker1983 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2014 Chciałem Wam przedstawić mój telefon do zadań specjalnych. Stworzyłem pewną tezę na jego temat ze swojego doświadczenia: "Po ogladnieciu tego filmu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] okaze ze sie ze TELEFON to jedyna rzecz która moze ocalic wam ŻYCIE. Do czego dążę?Nie kupujcie zabawek za 2 tys zł typu GALAXY czy inne nowosci technologiczne. KUPCIE ten oto telefon:EVOLVEO StrongPhone Q4[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Sa bardziej wytrzymalsze telefony sa droższe telefony. Ten telefon łączy ze sobą nowoczesną technologie:- moze nie FHD wyswietlacz,- moze nie super aparat kilkunastoMegapixelowy,- moze nie super halogenowa latarka,ale ten telefon ocalic moze wasze zycie.Wytrzyma tam gdzie zabawki za 2 tys zł zginą z kretesem.Ten telefon posiadam.Jestem dumny ze mogę go mieć w kieszeni,że czuje jego wagę,że nie rozbije sie przewracajac sie na chodniku,nie przemoknie w najwiekszej ulewie i co najwazniejsze,jego bateria potrafi dużo i długo być czujna nawet w niskiej temperaturze oraz wysokiej wilgotnosci.TEN TELEFON nie mozna porównywac z zabawkami. TO JEST TELEFONSPECJALNY i do tego jest stworzony ." Czekam na wasze doswiaczenia, porady i komentarze na temat tego SmartPhone-a albo raczej BigPhonea . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi