modrih Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 Witam! Czy w przypadku AutoMapy dla Androida można jakoś wgrać jedynie wybrane kraje (poza Polską)? Pytam bo nie mam 3GB pamięci na całą mapę europy. Czy mógłbym wyselekcjonować kraje które są mi potrzebne? pozdrawiam Cytuj
88jankowalski88 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 Opis pochodzi z innego forum. "Instalujesz windowsową Automapę na komputer, odznacz Rejestrację mapy a w następnym okienku wybierz "Wybranie nowego fragmentu mapy i jego instalacja"Instalujesz na windows wybrany fragment mapy (dwu klik na mapie zaznacza cały kraj) po zakończeniu instalacji fragmentu map wycinasz/kopiujesz folder Europe z:C:\Program Files\Automapa\Maps....i przenosisz do folderu z mapami czyli:/storage/extSdCard/AutoMapa/Maps.... ( pamięć karty pamięci - SD )/storage/SdCard0/AutoMapa/Maps.... ( pamięć wewnętrzna urządzenia )" Nie praktykowałem takigo rozwiązania ale wydaj mi się, że powinno działać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi