FapFolder Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2019 czy używa ktoś aplikacji moje ing na smartphonie z rootem ? robiłem już wszystko a aplikacja banku widzi rota dalej ukryłem magisk pod inna nazwa dodałem tez aplikacje bankowa do magisk hide .. włączyłem systemless hosts moduł w magisk tez nic pomorze ktoś rozwiązać ten problem ? Cytuj
nudzija Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2019 ja mam magisk i aplikacja nest banku śmiga aż miło Uruchamiałeś ponownie telefon po zmianach? Cytuj
br4kus Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2019 Moje ING bez problemu u mnie działało na Androidzie 9 oraz 10 przy użyciu Magisk'a. Sprawdź status SafetyNet, jeśli wyjdzie negatywnie, zapytaj developerów ROMu o poprawkę, ewentualnie poszukaj fixa w sieci. Cytuj
Arai Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2019 Z tym to jest loteria, nie raz mam problem z ing lub Google pay żeby to ustawić z root mimo iż dodałem w hide, warto spróbować innej wersji magisk lub wipe telefonu i od razu dodać płatność po konfiguracji androida, więc często próbuje tego i za którymś razem działa Wysłane z mojego GM1903 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi