Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, 

Poszukuję lekkiego systemu pod ten tablet-laptop który umożliwi mi pracę z pakietem Office 365 oraz zainstalowanie jakiejś lekkiej dystrybucji anacondy. Okazjonalnie coś na YT.  Niestety przez jakieś 2 miesiące jestem zmuszony go używać 

Parametry: Intel X5 Z8350 4 × 1.44 do 1.92GHz, 2 giga ramu i 32 giga pamięci wewnętrznej. 

Obecnie zainstalowałem zmodyfikowanego Windowsa 10 w linku poniżej ale szukam czegoś szybszego. 

Może być zarówno windows 10 jak i 8 czy 7 ważne żeby tylko dźwięk działał i dotyk 

Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Opublikowano
12 minut temu, MProject napisał:

Dzień dobry, 

Poszukuję lekkiego systemu pod ten tablet-laptop który umożliwi mi pracę z pakietem Office 365 oraz zainstalowanie jakiejś lekkiej dystrybucji anacondy. Okazjonalnie coś na YT.  Niestety przez jakieś 2 miesiące jestem zmuszony go używać 

Parametry: Intel X5 Z8350 4 × 1.44 do 1.92GHz, 2 giga ramu i 32 giga pamięci wewnętrznej. 

Obecnie zainstalowałem zmodyfikowanego Windowsa 10 w linku poniżej ale szukam czegoś szybszego. 

Może być zarówno windows 10 jak i 8 czy 7 ważne żeby tylko dźwięk działał i dotyk 

Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Ze niby moja modyfikacja na owe sprzety nie jest szybka? Sam chcales x32 co ty chcesz wiecej z tego wycisnąć?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie