MProject Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2019 Dzień dobry, Poszukuję lekkiego systemu pod ten tablet-laptop który umożliwi mi pracę z pakietem Office 365 oraz zainstalowanie jakiejś lekkiej dystrybucji anacondy. Okazjonalnie coś na YT. Niestety przez jakieś 2 miesiące jestem zmuszony go używać Parametry: Intel X5 Z8350 4 × 1.44 do 1.92GHz, 2 giga ramu i 32 giga pamięci wewnętrznej. Obecnie zainstalowałem zmodyfikowanego Windowsa 10 w linku poniżej ale szukam czegoś szybszego. Może być zarówno windows 10 jak i 8 czy 7 ważne żeby tylko dźwięk działał i dotyk Z góry dziękuję za odpowiedź
BGT Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2019 12 minut temu, MProject napisał: Dzień dobry, Poszukuję lekkiego systemu pod ten tablet-laptop który umożliwi mi pracę z pakietem Office 365 oraz zainstalowanie jakiejś lekkiej dystrybucji anacondy. Okazjonalnie coś na YT. Niestety przez jakieś 2 miesiące jestem zmuszony go używać Parametry: Intel X5 Z8350 4 × 1.44 do 1.92GHz, 2 giga ramu i 32 giga pamięci wewnętrznej. Obecnie zainstalowałem zmodyfikowanego Windowsa 10 w linku poniżej ale szukam czegoś szybszego. Może być zarówno windows 10 jak i 8 czy 7 ważne żeby tylko dźwięk działał i dotyk Z góry dziękuję za odpowiedź Ze niby moja modyfikacja na owe sprzety nie jest szybka? Sam chcales x32 co ty chcesz wiecej z tego wycisnąć?
MProject Opublikowano 23 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2019 Hej, Jest praktycznie w sam raz. Ciekawy byłem doświadczeń innych użytkowników lub też propozycji.
Rekomendowane odpowiedzi