kalinka211 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Mam pytanie co do tego telefonu. Mam kartę pamięci 16GB ale i tak mi to nic nie daje bo wszystkie programy gry i inne instalują się na pamięci telefonu. Można jakoś to robić żeby instalowało się wszystko na kartę pamięci? Cytuj
Gość Vuko Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Możesz zamienić kartę SD z pamięcią telefonu tylko że to w niektórych przypadkach może grozić hard brickiem telefonu. Najlepiej jakbyś sprawdził na forach o Androidzie lub Xperii M i tam będą lepiej wiedzieć bo każdy telefon może inaczej na to reagować. Są jeszcze opcje typu Link2SD ale to też najlepiej sprawdzić na forum danego modelu bo oni zawsze będą mieli to mniej więcej przetestowane. Cytuj
kalinka211 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Dziękuję bardzo za odpowiedź, to popatrzę na forach zajmujących się Xperia'mi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi