TheBucek Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 Cześć, tutaj pełna specyfikacja procesor: i3-6100 3.7GHz karta graficzna: Radeon Rx 460 4gb płyta główna: H110M PRO-VD ram: 8gb dysk: ssd 240gb Obecnie mam zainstalowany system Windows 8.1 zmodyfikowanego, tylko nie pamiętam już, którego pobierałem z naszej strony. Ten system mi siedzi lecz sterowniki do karty graficznej nie działają mi tak jak powinny i niektóre aplikacje tak samo (anty cheat'y do csa). Ogólnie na komputerze gram głównie w CS:GO, GTA V i raz po raz jakieś inne gierki wlecą. Zależy mi na tym żeby wyciągać jak najwięcej fpsów w csie, bo raz zainstalowałem win10 z basewin i fpsy spadały poniżej 100 a zależy mi na stałych fpsach(150-200). No i oczywiście żebym mógł na nim spokojnie surfować po internecie jak i pracować w programach ms office. Jednak znalazłem 8.1 który mam obecnie
nudzija Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 mam podobny pc i na tym systemie wszystko mi chodzi tak jak powinno
TheBucek Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 2 minuty temu, nudzija napisał: mam podobny pc i na tym systemie wszystko mi chodzi tak jak powinno Mi niestety nie ;/ Anty-cheat'y do gier wywalają błędy i stery od grafy nie działają tak jak mają
nudzija Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 mam rx 460 2gb i nie mam problemu z sterownikami
TheBucek Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 1 minutę temu, nudzija napisał: mam rx 460 2gb i nie mam problemu z sterownikami Jaką wersję sterowników masz? I czy możesz wejść w dodatkowe ustawienia karty graficznej?
nudzija Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 mogę wejść w ustawienia karty graficznej, a wersje mam 19.1.1 (instalka od win7 ze strony amd) na najnowszych sterownikach od 8.1 ze strony amd też wszystko działało
Rekomendowane odpowiedzi