Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich Serdecznie

Chciałbym Was zapytać jaki system z dostępnych tutaj na forum, nadawał by się do tego, aby w miarę na nim komfortowo pracować, tak by z dysków dawać maksymalnego kopa, oraz żeby od czasu do czasu można było na nim pograć oraz pobawić sie w PS czy SV i podobnym programikom. Myślę, aby mojej zasłużonej i7 dać trochę kopa, bo jak na razie oszczędzałem ją i miałem zegary skręcone do 4 GHz i wyłączony tryb turbo, bo nie potrzebny był zapas mocy wtedy.

Specyfikacja mojego PC'ta:

CPU: =====> Intel Skylake I7 6700K
GPU: =====> Nvidia Geforce GTX 1080 Gigabyte Windforce Edition OC
MOBO: =====> Asus Z170 Gaming Pro
Disk: =====> SSD 120GB GoodRam CX200
Disk2: =====> HDD Toshiba P300 1TB
Disk3: =====> HDD Seagate 500GB
RAM: =====> Kingston HyperX Fury 16GB 2400 mhz DDR4
PSU: =====> SilentiumPC Femo 2 650W +80 Gold
CASE: =====> Silentium PC Brutus M80

Pozdrawiam i życzę miłego dnia oraz z góry dziękuje za poświęcenie czasu na przeczytanie posta oraz ewentualną konwersację ;)

Opublikowano

Patrząc na twoją kartę Graficzną to Wingroza 10 jednak było by prościej jeżeli odpowiesz na poniższe pytania:
Czy korzystasz z Programów\Gier wymagających Windows Store (np. Forza Horizon 4 lub Gears of War 4) ?
W jakie gry aktualnie grasz (Konkretne tytuły) ?

Opublikowano
40 minut temu, Setti96 napisał:

Gram we wszystko co chodzi i się rusza oraz korzystam z wymagających aplikacji takich jak Sony Vegas, Blend i inne :P
trochę odkop, ale lepiej to niż nowy temat :P

Raczej nie masz za dużego wyboru czyli czysta zdycha

Chyba że byś zrezygnował z Gier z MS Store to mógłbyś wgrać 8.1 np JG lub PS i zobaczysz jak to śmiga w porównaniu ze zdychą :D

Opublikowano

o ile nie chcesz grac w którąś z tych gier https://en.everybodywiki.com/List_of_games_with_DirectX_12_support to spokojnie instaluj 7 , chociaż z tego co widzę możne płyta marudzić na 7demke

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie