Setti96 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2018 Witam Wszystkich Serdecznie Chciałbym Was zapytać jaki system z dostępnych tutaj na forum, nadawał by się do tego, aby w miarę na nim komfortowo pracować, tak by z dysków dawać maksymalnego kopa, oraz żeby od czasu do czasu można było na nim pograć oraz pobawić sie w PS czy SV i podobnym programikom. Myślę, aby mojej zasłużonej i7 dać trochę kopa, bo jak na razie oszczędzałem ją i miałem zegary skręcone do 4 GHz i wyłączony tryb turbo, bo nie potrzebny był zapas mocy wtedy. Specyfikacja mojego PC'ta: CPU: =====> Intel Skylake I7 6700K GPU: =====> Nvidia Geforce GTX 1080 Gigabyte Windforce Edition OC MOBO: =====> Asus Z170 Gaming Pro Disk: =====> SSD 120GB GoodRam CX200 Disk2: =====> HDD Toshiba P300 1TB Disk3: =====> HDD Seagate 500GB RAM: =====> Kingston HyperX Fury 16GB 2400 mhz DDR4 PSU: =====> SilentiumPC Femo 2 650W +80 Gold CASE: =====> Silentium PC Brutus M80 Pozdrawiam i życzę miłego dnia oraz z góry dziękuje za poświęcenie czasu na przeczytanie posta oraz ewentualną konwersację
kamiloxf Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2018 Patrząc na twoją kartę Graficzną to Wingroza 10 jednak było by prościej jeżeli odpowiesz na poniższe pytania: Czy korzystasz z Programów\Gier wymagających Windows Store (np. Forza Horizon 4 lub Gears of War 4) ? W jakie gry aktualnie grasz (Konkretne tytuły) ?
Setti96 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Gram we wszystko co chodzi i się rusza oraz korzystam z wymagających aplikacji takich jak Sony Vegas, Blend i inne trochę odkop, ale lepiej to niż nowy temat
kamiloxf Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 40 minut temu, Setti96 napisał: Gram we wszystko co chodzi i się rusza oraz korzystam z wymagających aplikacji takich jak Sony Vegas, Blend i inne trochę odkop, ale lepiej to niż nowy temat Raczej nie masz za dużego wyboru czyli czysta zdycha Chyba że byś zrezygnował z Gier z MS Store to mógłbyś wgrać 8.1 np JG lub PS i zobaczysz jak to śmiga w porównaniu ze zdychą
stanq Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2019 o ile nie chcesz grac w którąś z tych gier https://en.everybodywiki.com/List_of_games_with_DirectX_12_support to spokojnie instaluj 7 , chociaż z tego co widzę możne płyta marudzić na 7demke
Setti96 Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2019 @stanq przerabiałem win7 i trzeba mu wskazać sterowniki z sterego systemu idzie, ale jednak, wolę 7 i się zastanawiam, czy moda, a może raczej pełną. mam dylemat :d
Rekomendowane odpowiedzi