Gość oldoso Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 siemka, szukam taniego smartfona na andku dla nie wymagającej osoby. Oby tylko działał w miarę płynnie net i bateria była ok. Mam na oku LG L 5 II Ale może ktoś coś nowego podsunie? Tel oczywiście nowy musi być nie używka. Czekam na propozycje. Cytuj
88jankowalski88 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 Lenovo A830 HTC EVO 3D Samsung Galaxy Trend Lite Sony Xperia J Cytuj
Gość oldoso Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 xperia j poza budżetem a lenovo najrozsadniejszy Ale obawiam się że za duży bo na 5 cali a poszukiwany raczej do 4.5 cala. Cytuj
88jankowalski88 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 Jak po za budżetem? Wystarczy poszukać [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Fakt wysyłka z chin... Ale myślę, że idzie znaleźć i w PL do 4 stówek... No np. tu wysyłka z Wielkiej Brytani [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 4-5dni i u nas jest. Cytuj
Gość oldoso Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 jankowalski xperia j parametrami podobna do L 5 II a ten kupię w sklepie pl za 350zł.Co do lenovo to wydaje mi sie ze beda problemy z serwisem i czesciami zamiennymi.Choc sam tel wyglada spoko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi