TheNocturne Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2018 Witam Szukam szybkiego, lekkiego i stabilnego romu do Samsunga I9505 Galaxy S4 Interesuje mnie nugat Proszę o rady jeśli ktoś posiada S4 i może się na ten temat wypowiedzieć. Linki mile widziane Cytuj
Gość Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2018 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jedyne forum na którym masz zbiór romów i wszystkiego, wbij zobacz, poczytaj po testuj Cytuj
Gość xwing Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 Po co Ci Nugat? Spokojnie śmiga 4.4.2 (Bateria trzyma kilka dni, zdjęcia robi jak trzeba i żadnych problemów). Tu masz romy: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ja od lat używam Wiechoromu i nie zamienią na nic innego [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
djrys Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 a ja zaproponuje ci oreo sam używam i jak na razie wszystko działa ja mam samsunga i9506 ale wersja 9505 też działa [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
MARCIN_ZIOMEK Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2018 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi