kamiloxf Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2020 38 minut temu, dnem86 napisał: Czyszczenie po aktualizacji....działało na początku ale teraz mam taki błąd... jak naprawić lub skąd wziąć ten plik? Z góry thx [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pewnie Program antywirusowy wywalił Cytuj
Gość Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2020 Masz - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wklej go według ścieżki ze screna. I dodaj do wykluczeń antywira. Cytuj
MiiDa Opublikowano 22 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2020 Niestety nie działa mi jakikolwiek link do pobrania systemu Cytuj
jkaw Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2020 Zainstalowałem mod. Jest super ale... Nie mogę zainstalować drukarki . Wyskakuje błąd: Pomóżcie. Pozdrawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
as1as Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2020 W usługach włącz bufor wydruku bo jest wyłączony o czym pisze w 1 pościeWysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj
sensejstg Opublikowano 31 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2020 Siema. Ma ktoś może jakiegoś linka do pobrania?Wysłane z mojego SM-P610 przy użyciu Tapatalka Cytuj
LejTooo222 Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2021 Witam a można prosić o nowy link do pobrania tego systemu Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2021 @up Linki się poplątały i już nikt nie potrafi rozsupłać a właściciel garuje. Dokładnie nie wiadomo ... Karaiby czy Szeszele ale po odsiadce obiecał update Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi