FAFAŁ Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 Taka skromna modyfikacja dla moich zastosowań . Modyfikacja powstała na bazie tego romu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Potrzebuje telefonu do : dzwonienia ( no to oczywiste ) ma robić fotki , mieć dostęp do neta , działajacy gps oczywiście szybciej działać i dłużej na baterii Dla tego nie ma tu sklepu i apek powiązanych z google Co ja zmieniłem i skasowałem ; kalendarz , kilka apek z tapetami , wygaszaczy kilka , nie potrzebne języki klawiatury ( wole swype pl/eng ) nie potrzebne dzwieki ; zostały tylko powiadomienia : pixiedust.ogg domyslny dzwonek ;Thunderfoot.ogg Dodatkowe ustawienia wyłaczone pokazywanie animacji bootowania oraz skasowana animacja , ustawienia Pl na starcie , tweaki build prop , Odchudony do oporu stary go luncher , dla tego stary ze nie ma zbednych bajerów GO.Launcher.EX.V2.52.PL.apk Zmniejszona wersja folderu czcionek . To chyba było by wszystko . Dodatkowo polecam użycie tych apek jeśli ktoś chce dostroić system : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zarzadzanie taktowaniem cpu i inne przydatne funkcje . a jeśli ktoś chce jeszcze bardziej poprawić prace systemu . wyłączenie księgowania na ext4 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i na koniec modyfikacja [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Możliwe ze system sie przyda komuś i tak jak mi bedzie w 100% przydatny i funkcjonalny . Jeżeli coś będzie potrzebne mogę to dodać , czy w samym modzie czy w osobnym pliku . Oczywiście wgrywasz na własną odpowiedzialność . No ale skoro czytasz do końca to wiesz co i jak wiec tłumaczyć podstaw nie muszę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi