CebulaYT Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2018 Witam poszukuję system pod tę bestię * Procesor : Intel Pentium G4600 3.6GHz* Płyta główna : ASRock B250M-HDV* Pamięć RAM : 2x Crucial DDR4 Ballistix Sport LT 4 GB 2400MHz* Karta graficzna : Gigabyte GeForce GTX 1060 G1 Gaming 3GB* Dyski : (1) SSD ADATA SU700 120 GB (2) Toshiba P300 1 TB* Zasilacz : Corsair CX Series 500W* Obudowa : Azza Titan 240X Posiadam obecnie Czysty System Windows 10 i nie jestem z niego zadowolony. Gierki w które gram to : American Truck Simulator & Euro Truck Simulator 2 Cattle and Crops Farming Simulator 17 GTA V Jeszcze mam zapytanie jaką polecacie przeglądarkę internetową na dzień dzisiejszy bo nie orientuję się a Firefox bierze dużo ramu u mnie
LAGUNA Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2018 Sprawdź [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Posiadam obecnie Czysty System Windows 10 Może ten ewentualnie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Z przeglądarek np. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
CebulaYT Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2018 Sprawdź [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Może ten ewentualnie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Z przeglądarek np. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dziękuję wybiorę tą 8.1 A jakiś aktywator byś może miał na ten system aby raz aktywować i spokój by był z aktywowaniem.
LAGUNA Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2018 A zerknij [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
CebulaYT Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2018 A zerknij [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki A zerknij [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Po wgraniu systemu wyskakuje mi okno
kamiloxf Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2018 Po Zastosowaniu tego patcha aktualizacje powinny pobierać się bez problemu[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Rekomendowane odpowiedzi