rambotic990 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 Witam, potrzebuję pomocy, porady w sprawie systemu pod mojego laptopa. Na co dzień używam go do przeglądania internetu, pracy oraz zagram w gry jakieś ( League of Legends, Heroes of the storm oraz diablo 3 z takich bardziej wymagających, oprócz tego jest także diablo 2 ale sądzę że ta gra nie jest zbyt wymagająca ) Konfiguracja mojego laptopa : RAM 6gb PROCESOR: Intel® Core i7-4702MW CPU@ 2,20 ghz karta graficzna jest zintegrowana : Intel® HD Graphics 4600 oraz AMD Radeo R7 M265 Series Obecnie używam Windows NEXT 64bit ( z tego forum ) Czy ten system może być do takiego zastosowania czy lepiej zmienić na inny ?
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2018 A co tu Ci doradzać to ty musisz zdecydować jaki będzie Ci pasował - możesz każdy zainstalować. Mogę Ci mój polecić [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]spróbuj czy Ci będzie pasował a po drugie Mr.T ( szef ) przygotowuje systemy od lat i wie co robi możesz być ich pewny ale też musisz zainstalować i sprawdzić bo na różnych sprzętach różnie mogą działąć - bazą zawsze jest MS.
rambotic990 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2018 wiem ze Mr. T robi od lat itp. tylko nie wiem czy lepiej jakiś mod win 7 czy win 8.1 win 10 nie znam się.
Rekomendowane odpowiedzi