killmeyourself Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2017 Witam,Posiadam starego laptopa lenovo thinkpad x61s. Testowałem już wiele modyfikacji różnych systemów i żaden nie sprostał moim wymaganiom.Podzespoły:Intel Core 2 Duo 2 x 1,6Ghz2GB RAMu60GB HDDJakaś integrowana grafika (?)Moje wymagania to:-Bezproblemowe przeglądanie internetu przy 3 kartach (obojętne jaka przeglądarka)-Oglądanie Netflixa-Słuchanie muzyki na Spotify-Używanie pakietu MS Office-Jeśli chodzi o gry to tylko "osu!"Liczę na pomoc z waszej strony, z góry dzięki
Nieobecny Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2017 A co Ty myślisz, że jakiś system podniesie ci komfort użytkowania? Cuda to tylko w Betlejem. Procesor bardzo słaby o niskim taktowaniu. Dysk również beznadziejny. Grafika zintegrowana bardzo słaba. Nie pooglądasz na tym sprzęcie filmów z YT bez zacinania chyba że w najniższej rozdzielczości. Podaj lepiej dokładną specyfikację, najlepiej zrzuty z CPU-z(pierwszych 6 zakładek). Zobaczymy czy można tam wymienić procesor na lepszy.
Lucas1981r Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 Ja na podobnego lapka T400 wrzucilem Mint 18.3 - całkiem fajnie wszystko smiga
Rekomendowane odpowiedzi