haqR Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2017 Posiadam PC o specyfikacji: I5 4460 Radeon r9 280x 8gb ramu Dysk 1tb Chciałbym się dowiedzieć jakie są różnice między zwykłym, czystym Windowsem, a modami? Pytanie może trochę niesprecyzowane... Chodzi mi o to, że miałem obie wersje. Wcześniej używałem mody od mr t, fakt system był szybszy, szybciej reagował, wlaczal się i wylaczal, ale przez jakiś czas. Po mniej więcej miesiącu / dwóch, kastrat działał tak samo jak zwykły os + nie zawsze wszystko działało. Pytanie głównie do użytkowników modów. Zauważyliście realną różnice w grach, skok wydajności, więcej klatek? Nie chodzi mi o różnice ~5 fpsow oczywiście.. Czy jest to po prostu placebo - to tamto usunięte, pierdół nie ma, proste że musi chodzić szybciej i wydajniej? Komputera używam do wszystkiego w sumie, głównie gry ale i Photoshop, fl studio. Dlatego szukam kompromisu. Jeżeli jest jakiś dobry mod - od drago wygląda na dość ciekawy - który widocznie polepsza wydajność a przy tym jest stabilny i kompatybilny z większością to wybiorę moda. Jeśli nic takiego nie ma, do zostanę przy zwykłej 10.
VACek Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2017 Ta ja odczułem spore przyśpieszenie po rezygnacji z w10 i powrót na 8.1
haqR Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2017 Coś nie chce mi się wierzyć siedziałem na tym sprzęcie na 8.1 i na 10. Krótko mówiąc 10 szybsza, bardziej responsywna i wydajność w takim gta v >10 fpsow więcej niż na 8.1
VACek Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2017 Coś nie chce mi się wierzyć siedziałem na tym sprzęcie na 8.1 i na 10. Krótko mówiąc 10 szybsza, bardziej responsywna i wydajność w takim gta v >10 fpsow więcej niż na 8.1 A ja na 8.1 w gta v mam 30-40fpsów gdzie na w10 miałem 25 w porywach
haqR Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2017 Dziwne dosyć. U mnie jak i u większości userów 10 > 8.1 o chociażby te 10 fpsow
VACek Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2017 Przetestuj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
haqR Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2017 Testowałem praktycznie każdą wersje od Mr.T. Tak jak mówiłem, każda miała jakąś bolączke, jak nie od razu, to po miesiącu. W czystym tego nie ma. Nie chcę instalować, stawiać na nowo wszystkiego pobierać 100gb gier, a za miesiąc powtórka z rozrywki.
VACek Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2017 Testowałem praktycznie każdą wersje od Mr.T. Tak jak mówiłem, każda miała jakąś bolączke, jak nie od razu, to po miesiącu. W czystym tego nie ma. Nie chcę instalować, stawiać na nowo wszystkiego pobierać 100gb gier, a za miesiąc powtórka z rozrywki. Sam jade na tym modzie już dobrych parę miesięcy i jestem pod wrażeniem działania
haqR Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2017 WU działa na tym modzie? Bo prawie sie przekonałem
haqR Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2017 Ok, testuję w takim razie
Rekomendowane odpowiedzi