rambotic990 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2017 Witam, chcę przerzucic się na windows 10 lecz nie wiem, którą wersję wybrać z naszego forum. Przejrzałem najpierw przed napisaniem tego posta lecz nadal mam problem z wyborem.. Z laptopa korzystam głównie do chodzenia po necie gry typu lol, wow nic więcej w sumie proszę o jakąś radę bądź zlinki którą wersje win10 wybrać. W załączniku daję screen z danymi laptopa. Pozdrawiam, i z góry dziękuje za pomoc. Słyszałem także że jest opcja by z mocrosoft edge uzywać klasycznego explorera. Nie ukrywam, że zalezy mi na wersji która będzie tą opcje obsługiwała. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
majkool Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 Czyste: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Modki: od Mr.TTo takie od siebie. Cytuj
WaWaMiluś Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2017 po co mu dajesz starą wersję jak już jest RS3 datowana na 17 paźdż.2017 Cytuj
kawon156 Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2017 @WaWaMiluś a możesz podać link do pobrania? i tak czy ten windows potrzebuje klucza do aktywacji czy nie? i5-4400 i r9 200 Cytuj
ferdeq Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2017 A która z lekkich modyfikacji będzie miała Edge ? Cytuj
VACek Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2017 A która z lekkich modyfikacji będzie miała Edge ? Edge to zbugowany bubel Cytuj
ferdeq Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2017 Edge to zbugowany bubel Siła wyższa chce mieć Edge na lekkim Windowsie. Więc może otrzymam poradę ? Cytuj
Gość Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2017 Windows 10 Pro x64 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
ferdeq Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2017 Windows 10 Pro x64 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki Czyżby tylko pełny Windows wchodził w grę? Potrzebna mi modyfikacja z nieusuniętym Edge Edit: Doczytałem, że to mod, a nie pełny. Pobieram i sprawdzę. Cytuj
VACek Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2017 Dzięki Czyżby tylko pełny Windows wchodził w grę? Potrzebna mi modyfikacja z nieusuniętym Edge Edge to apka a apki są nie cacy Cytuj
Nikita_Bennet Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2017 a ja podpytam - którą wersję wybrać aby była stabilna i odsyfiona z programów które szpiegują użytkownika lub są po prostu zbędne. Użytkowanie biurowe, office, internet, filmy, żadnych gier. Cytuj
VACek Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2017 a ja podpytam - którą wersję wybrać aby była stabilna i odsyfiona z programów które szpiegują użytkownika lub są po prostu zbędne. Użytkowanie biurowe, office, internet, filmy, żadnych gier. Jakiegokolwiek moda w10, a którego to już kwestia gustu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi