Spirit Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Witam Mam problem z programem na androida Runtistic mianowicie gubi mi odległości na trasie (rower) licznik rowerowy pokazywał 37.6 a Runtistic 35.98 sprawdziłem licznik rowerowy na 3 odcinkach i było ok czytałem że Endomondo też ma ten problem (chodzi pewnie o sygnał gps). Zamierzam przetestowac jeszcze Navime. Pytanie czy ma ktos podobne problemy ? i jakoś je rozwiązał ,tel mam słaby sams.6310 (może za słaby sygnał gps i gubi) Proszę o opinie jeśli ktos miął cos podobnego ps.Runtistic bardzo mi się spodobał w porównaniu do innych (wersja free) więc wolał bym go uzywać Pozdrawiam Cytuj
haker1983 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Chyba lepsza jest strava. Najlepiej działa GPS + Internet mobilny. Jeżdżę po górach wiec tu gps kuleje. Obecnie używam licznika ROX 6.0 i robie transfer trasy do Data Center, a potem up do stravy wiec tel teraz nie używam. W Data center mam pelny podglad + przewyższenia co mi wystarczy na analize treningów. LIcznik mozna dostac ze stacja dokowania do 400zł. KOmbajny z GPS zaczynaja sie od 700 w góre do 2k za garmina. Tutaj masz przyklad jak to wyglada po exporcie z Data CEnter: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] NIestety przewyższen nie wyexportuje do stravy. Pozdro. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi