sasiaduq Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Witam Posiadam dwa "wiekowe lapki" i szukam na nie jakiegoś systemu który nada się do pracy - internet film office. Głównie zależy mi na tośce bo nabyłem ją za stówke Toshiba Intel t2300 (W przyszłym miesiącu zmienie go na t5300) 4gb ram ddr2 dysk sata 400gb i to tyle Acer - to bardziej do zabawy i testów [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]iCeleron 1,5GHz, 1gb RAM, 40GB HDD Głównie skupiam sie na tośce zauważyłem że ma windowsie xp lapek chodzi dużo ciszej (wnioskuje mniejsze zużycie cpu niz na 7 i 10 )
VACek Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 na oba xp 5.1 lite, na tośke można też w7 extreme w7 extreme: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] xp 5.1 lite: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
annonying_anoni Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 Toshiba windows 7 x86 + removespy_aio A acer xp 5.1 lite z forum W toshibie przeczyść chłodzenie i pastę zmień
sasiaduq Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Dobra to toski wsadzilem t7200. Moze polecicie cos jeszcze (jak ma sie wydajnosc np 8.1 do 7 ? )
VACek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi