Jump to content

TEST | Myszka dla graczy - Tracer Airman RF Nano

Recommended Posts

Posted

Witam, wczoraj jeżdżąc sobie po Zabrzu podjechałem do Auchana po jakąś myszkę bezprzewodową.
Wybór padł na myszkę dla graczy - Tracer Airman RF Nano.

Zdjęcia:

KsS4cic.jpg

DnFRDSO.jpg

W zestawie znajdziemy myszkę, dwie baterie, odbiornik USB oraz kartę nt. bezpieczeństwa.

Jak widzicie - myszka wizualnie nawet fajnie się prezentuje. Jeśli komuś zależy na jeszcze lepszym wyglądzie musi trochę więcej sałaty wydać.
Mamy do dyspozycji 6 przycisków (dwa boczne, scroll, DPI oraz standardowe). DPI, które posiada ta myszka (według producenta) - 800/1200/1600/2400 (ja raczej nie widzę tego 2400, ale to szczegół. Może to opanuje za kilka dni).

Użytkowanie: jak na razie zbytnio nie narzekam. Z reguły graczem nie jestem, więc zakupiłem ją tylko i wyłącznie z tego względu, że używam laptopa a nie lubię za bardzo myszek na kable. Zawsze można kupić Nano za 18/20zł, ale też z drugiej strony nie chcę myszki wyglądającej jak zabawka Anieli Bogusz. :L

Wniosek: myszka za 30zł warta zakupu, jeżeli nie chcecie wydawać po 120zł. To jak w grach sobie da radę to już musicie sami sprawdzić. :)

Posted

Jakieś pół roku temu kupiłem taką samą za dokładnie 20 zł + 7 zł szip i działa do tej pory, po kilku upadkach. Do gier raczej nie polecam, czuć te opóźnienie w czasach reakcji i ogromną akceleracje ruchu żeby był płynny, ale jak na typowo do codziennego użytku do laptopa nie będzie problemów.