Miastowy Posted February 14, 2017 Report Posted February 14, 2017 Witam, wczoraj jeżdżąc sobie po Zabrzu podjechałem do Auchana po jakąś myszkę bezprzewodową.Wybór padł na myszkę dla graczy - Tracer Airman RF Nano.Zdjęcia:W zestawie znajdziemy myszkę, dwie baterie, odbiornik USB oraz kartę nt. bezpieczeństwa.Jak widzicie - myszka wizualnie nawet fajnie się prezentuje. Jeśli komuś zależy na jeszcze lepszym wyglądzie musi trochę więcej sałaty wydać.Mamy do dyspozycji 6 przycisków (dwa boczne, scroll, DPI oraz standardowe). DPI, które posiada ta myszka (według producenta) - 800/1200/1600/2400 (ja raczej nie widzę tego 2400, ale to szczegół. Może to opanuje za kilka dni).Użytkowanie: jak na razie zbytnio nie narzekam. Z reguły graczem nie jestem, więc zakupiłem ją tylko i wyłącznie z tego względu, że używam laptopa a nie lubię za bardzo myszek na kable. Zawsze można kupić Nano za 18/20zł, ale też z drugiej strony nie chcę myszki wyglądającej jak zabawka Anieli Bogusz. Wniosek: myszka za 30zł warta zakupu, jeżeli nie chcecie wydawać po 120zł. To jak w grach sobie da radę to już musicie sami sprawdzić. Quote
DanieI Posted February 14, 2017 Report Posted February 14, 2017 Jakieś pół roku temu kupiłem taką samą za dokładnie 20 zł + 7 zł szip i działa do tej pory, po kilku upadkach. Do gier raczej nie polecam, czuć te opóźnienie w czasach reakcji i ogromną akceleracje ruchu żeby był płynny, ale jak na typowo do codziennego użytku do laptopa nie będzie problemów. Quote
Miastowy Posted February 14, 2017 Author Report Posted February 14, 2017 Dobrze, że coś od siebie dodałeś. Quote
annonying_anoni Posted February 14, 2017 Report Posted February 14, 2017 To jest zwykła mysz pomalowana na czerwono czarno Quote
Recommended Posts