Jump to content

Jak wyłączyć powiadomienie o zapisywaniu logów SynKernelDiag

Recommended Posts

Posted

Witajcie, odkąd korzystam z win10 (wcześniej miałem 8) za każdym razem przy kombinacji klawiszy Shift+ Ł wyświetla mi się powiadomienie z pytaniem czy zapisać logi o nazwie SynKernelDiag dodam że tak jest tylko jak jest myszka podłączona, nie ważne jakiej marki, jak to wyłączyć? HELP zmagam się z tym 2 lata

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

mam ten sam problem, świeżo postawiony system, nie instalowane żadne sterowniki dodatkowe, nic, w zainstalowanych aplikacjach brak jakiejkolwiek pozycji która mogłaby być tym czego szukam, więc.. zmarnowałeś mój czas, swoją radą. Jak czułbyś się gdybyś zapytał kogoś na pustyni jak dotrzeć do wodopoju, a ktoś kto nawet nie wie co to jest wodopój, kto nigdy nie widział wody innej niż w butelce powiedziałby Ci "500 metrów prosto, później w prawo, 3km prosto, w lewo, i cały czas prosto"? Byś kabanie z pragnienia wykitował xD 

//edit - dobra, mea culpa. "SYNAPTICS" się ten syf nazywał u mnie. Tyle że po wywaleniu tego, touchpad przestał działać, czego się spodziewałem.

//edit2 - Dobra, o ile uninstall faktycznie wyłączył touchpad, to po tym pomógł restart, laptop podłączony do internetu, więc sobie coś chyba pobrał przy uruchamianiu, bo na początku nie działał, po zalogowaniu, a po jakichś 3 minutach już tak. Więc wybacz, odpaliłem się, a faktycznie Twoja rada pomogła.. Pozdro i dzięki :lol:

Posted

I kolejny archeolog. :laie_67:

Spójrz na datę ostatniego posta i wymyśl jakąś historyjkę dla mnie ... bo u mnie zupełnie za darmochę masz dyplom i statuetkę złotego szpadla.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

▼      Ps     I w dodatku gbur bez krzty poczucia humoru .

Nadal masz problem z kalendarzem.Spójrz na datę ... tym razem podpowiedzi.   :tooth:

Posted

szpadlem to ja Ci mogę w ten durny łeb wy***ać. Jak widzisz pomimo daty założenia wątku, właśnie DZIŚ, DOKŁADNIE W TEJ GODZINIE znalazłem go, szukając mojego problemu za pośrednictwem wyszukiwarki google. Jak widać przerosło Cię zrozumienie tego. No cóż, nie każdy jest alfą i omegą, niektórzy są tymi przez których kwestionujemy sens trwania w demokracji.. Może po prostu zrób coś dla nas i nie chodź na wybory. Nie głosuj. Dzięki. Elo.

PS: Jak widzisz, mimo iż minęło tyle lat, ktoś nadal szukał rozwiązania, co więcej, nie byłoby tutaj odpowiedzi, gdybym ja nie odkopał, a ty nie dodał od siebie jak można problem rozwiązać mniej inwazyjnie, nie wywalając driverów. Więc odemnie też możesz dostać dyplom. Dyplom kryptoślepca. Bo niby oczy masz i patrzysz, a oczywistych faktów nie widzisz :) Może to nie kwestia braku wizji, problemów z wzrokiem, a braku intelektu, problemów z logiką? ;) TAK, SĄDZĘ :)