Skocz do zawartości


Zdjęcie

Win Eight Pro One - Spring Project 2016 Extreme [x86-x64] v.5

win eight pro one - spring project 2016 extr

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
59 odpowiedzi w tym temacie

#21 OFFLINE   Mr.T

Mr.T

    Prezes

  • Autor tematu
  • 4341 postów
  • Czas online: 591d 23h 20m 14s
Reputacja: 5346

Napisano 06 styczeń 2017 - 08:54

Dlaczego personalizacja jest zastąpiona programem od winaero ?

pod wyglad windows 7 

 

przeciez mozesz wylaczyc


  • 0

WvFIq6w.gif


PC - CPU: Intel Core i7-6850K 3600 MHz || MOBO: Asus Rog Strix X99 || RAM: G.SKILL Ripjaws V Series 32GB DDR4 2800

SSD: Plextor M8Pe 512 GB M.2 NVMe / Micron M600 512 GB || HDD: 2 x Toshiba 2TB/64MB || COOLER: Cooler Master Nepton 240M

PSU: PC Power & Cooling Silencer MK III 1200W || GPU: EVGA GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit

MONITOR: HP Pavilion 27VX FullHD IPS LED || CASE: FRACTAL ARC MIDI R1

 

MOBILE - LENOVO MIIX 310-10ICR 2 w 1 

CPU: Intel® Atom™ X5 Z8350 ||  RAM: 4 GB DDR3L

SSD: 64 GB eMMC|| GPU: Intel® HD Graphics 


#22 OFFLINE   rafal125

rafal125

    Zaawansowany użytkownik

  • 43 postów
  • Czas online: 11d 11h 16m 28s
Reputacja: 2

Napisano 06 styczeń 2017 - 10:11

Nie chodzi o wyłączenie tylko o to że w ostatniwj wersji była wersja "systemowa"

 

personalizacja.png


  • 0

#23 OFFLINE   Mr.T

Mr.T

    Prezes

  • Autor tematu
  • 4341 postów
  • Czas online: 591d 23h 20m 14s
Reputacja: 5346

Napisano 07 styczeń 2017 - 12:06

no dodałem ale mowie ze systemowa jest nadal a ta maza usunac

 

az taki to propblem


  • 0

WvFIq6w.gif


PC - CPU: Intel Core i7-6850K 3600 MHz || MOBO: Asus Rog Strix X99 || RAM: G.SKILL Ripjaws V Series 32GB DDR4 2800

SSD: Plextor M8Pe 512 GB M.2 NVMe / Micron M600 512 GB || HDD: 2 x Toshiba 2TB/64MB || COOLER: Cooler Master Nepton 240M

PSU: PC Power & Cooling Silencer MK III 1200W || GPU: EVGA GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit

MONITOR: HP Pavilion 27VX FullHD IPS LED || CASE: FRACTAL ARC MIDI R1

 

MOBILE - LENOVO MIIX 310-10ICR 2 w 1 

CPU: Intel® Atom™ X5 Z8350 ||  RAM: 4 GB DDR3L

SSD: 64 GB eMMC|| GPU: Intel® HD Graphics 


#24 OFFLINE   rafal125

rafal125

    Zaawansowany użytkownik

  • 43 postów
  • Czas online: 11d 11h 16m 28s
Reputacja: 2

Napisano 07 styczeń 2017 - 05:37

Tak, ale jak wyłączę integracje programu winaero. To po kliknięciu personalizuj wyskakuje błąd "explorer.exe klasa nie zarejestrowana"


  • 0

#25 OFFLINE   Mr.T

Mr.T

    Prezes

  • Autor tematu
  • 4341 postów
  • Czas online: 591d 23h 20m 14s
Reputacja: 5346

Napisano 07 styczeń 2017 - 11:33

pozniej sprawdze


  • 0

WvFIq6w.gif


PC - CPU: Intel Core i7-6850K 3600 MHz || MOBO: Asus Rog Strix X99 || RAM: G.SKILL Ripjaws V Series 32GB DDR4 2800

SSD: Plextor M8Pe 512 GB M.2 NVMe / Micron M600 512 GB || HDD: 2 x Toshiba 2TB/64MB || COOLER: Cooler Master Nepton 240M

PSU: PC Power & Cooling Silencer MK III 1200W || GPU: EVGA GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit

MONITOR: HP Pavilion 27VX FullHD IPS LED || CASE: FRACTAL ARC MIDI R1

 

MOBILE - LENOVO MIIX 310-10ICR 2 w 1 

CPU: Intel® Atom™ X5 Z8350 ||  RAM: 4 GB DDR3L

SSD: 64 GB eMMC|| GPU: Intel® HD Graphics 


#26 OFFLINE   sensejstg

sensejstg

    Zaawansowany użytkownik

  • 53 postów
  • Czas online: 15d 11h 28s
Reputacja: 9

Napisano 08 styczeń 2017 - 07:59

Jak usunąć aero?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
  • 0

#27 OFFLINE   Mr.T

Mr.T

    Prezes

  • Autor tematu
  • 4341 postów
  • Czas online: 591d 23h 20m 14s
Reputacja: 5346

Napisano 08 styczeń 2017 - 09:55

Jak usunąć aero?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

przeciez masz w dodaj usun programy odinstaluj 

 

ehhh


  • 0

WvFIq6w.gif


PC - CPU: Intel Core i7-6850K 3600 MHz || MOBO: Asus Rog Strix X99 || RAM: G.SKILL Ripjaws V Series 32GB DDR4 2800

SSD: Plextor M8Pe 512 GB M.2 NVMe / Micron M600 512 GB || HDD: 2 x Toshiba 2TB/64MB || COOLER: Cooler Master Nepton 240M

PSU: PC Power & Cooling Silencer MK III 1200W || GPU: EVGA GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit

MONITOR: HP Pavilion 27VX FullHD IPS LED || CASE: FRACTAL ARC MIDI R1

 

MOBILE - LENOVO MIIX 310-10ICR 2 w 1 

CPU: Intel® Atom™ X5 Z8350 ||  RAM: 4 GB DDR3L

SSD: 64 GB eMMC|| GPU: Intel® HD Graphics 


#28 OFFLINE   szymibtw

szymibtw

    Zaawansowany użytkownik

  • 63 postów
  • Czas online: 6d 4h 2m 9s
Reputacja: 2

Napisano 08 styczeń 2017 - 04:03

Ja mam jeszcze taki problem 

Please Login or Register to see this Hidden Content

ikonka bluetooth w trayu jest i jak chce sparować smartfona z laptopem to wysakuje mi komunikat w prawym gorrnym rogu ze jak klikne to sparuje po czym się nic nie dzieje... Smart laptopa widzi ale nic wiecej


  • 0

#29 OFFLINE   MR.JERZYK

MR.JERZYK

    Użytkownik

  • 10 postów
  • Czas online: 15h 5m 11s
Reputacja: 1

Napisano 11 styczeń 2017 - 10:16

Korzystam z wcześniejszej wersji i jestem pod wrażeniem szybkości systemu na 7 letnim laptopie, wszystko działa bez problemu.

Moje pytanie to czy można by od razu zintegrować z systemem "Classic Shell" ?

 

Classic-Shell_2.png

 

 

i wrzucić np. dla łatwiejszej aktualizacji systemu

program "WSUSOffline" ?

 

 

ct-Offline-Update_1.png

 

 


  • 0

#30 OFFLINE   Mr.T

Mr.T

    Prezes

  • Autor tematu
  • 4341 postów
  • Czas online: 591d 23h 20m 14s
Reputacja: 5346

Napisano 11 styczeń 2017 - 10:29

Po pierwsze jest zintegrowane STartIsBack a dwa nie moga byc

 

po drugie nastepne wersje beda juz bez dodatkow

 

wiec kazdy zainstaluje sobie co mu sie żywnie podoba D


  • 0

WvFIq6w.gif


PC - CPU: Intel Core i7-6850K 3600 MHz || MOBO: Asus Rog Strix X99 || RAM: G.SKILL Ripjaws V Series 32GB DDR4 2800

SSD: Plextor M8Pe 512 GB M.2 NVMe / Micron M600 512 GB || HDD: 2 x Toshiba 2TB/64MB || COOLER: Cooler Master Nepton 240M

PSU: PC Power & Cooling Silencer MK III 1200W || GPU: EVGA GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit

MONITOR: HP Pavilion 27VX FullHD IPS LED || CASE: FRACTAL ARC MIDI R1

 

MOBILE - LENOVO MIIX 310-10ICR 2 w 1 

CPU: Intel® Atom™ X5 Z8350 ||  RAM: 4 GB DDR3L

SSD: 64 GB eMMC|| GPU: Intel® HD Graphics 


#31 OFFLINE   xebek

xebek

    Nowicjusz

  • 2 postów
Reputacja: 0

Napisano 12 styczeń 2017 - 02:57

Witam,mam dwa problemy,nie mogę zainstalować sterowników Intel Chipset(cpu moje i5-2500k i płyta główna p8z68-v pro v1),a drugi problem to nie wykrywa mi pada  xbox 360usb sterowniki zainstalowałem i nadal nie wykrywało go,w Windows 8.1 with update 3 (x86.x64) grudzień 2016 winclub PL pad jest od razu wykrywany nawet nie muszę instalować sterowników.Czy w następnej wersji windowsa będzie to już naprawione?.Mr.T napisałeś że następna wersja będzie bez dodatków a one mi się podobają wiec mam takie pytanie,czy była by możliwość wydać np jakiś fix(latke)naprawiająca problem z chipsetem jak i z padem do tej wersji v5,

 

P.S.Windows 8.1 with update 3 (x86.x64) grudzień 2016 winclub PL tez nie mogę zainstalować sterowników  Intel Chipset.

 


  • 0

#32 OFFLINE   cathulu

cathulu

    Użytkownik

  • 11 postów
  • Czas online: 20h 29m 42s
Reputacja: 0

Napisano 14 styczeń 2017 - 11:02

Nadaje się pod gry?


  • 0

#33 OFFLINE   Rasty

Rasty

    Użytkownik

  • 16 postów
  • Czas online: 17h 5m 49s
Reputacja: 1

Napisano 14 styczeń 2017 - 01:51

Uporczywy komunikat (Błąd ) pojawiający sie po zamknięciu IE , ktoś wie jak sie go pozbyć ?

 

fbd1cbdbb2af3.png


  • 0

#34 OFFLINE   TheStraight

TheStraight

    Jeden z wielu użytników forum łinklabpeel

  • 558 postów
  • Lokalizacja:Lubelskie
  • Czas online: 13d 7h 37m 41s
Reputacja: 105

Napisano 14 styczeń 2017 - 02:01

Może Einstein'em nie jestem ale sądzę że "Nie można odnaleźć określonego modułu" oznacza że go tam nie ma a skoro go nie ma to raczej sam się nie pojawi a skoro się nie pojawi to musisz coś sam zrobić w tym kierunku  :trollface: 
A po drugie kto korzysta w 2017 roku z IE ? :D


  • 0

Sprzęt

         Mobo: Gigabyte H81-S1  Procesor : Intel Core i5 4460 Pamięć RAM : Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600mhz Grafika : Asus GTX750TI

HDD : Western Digital Blue 1TB   PSU : Antec VP500

WebBrowser: Vivaldi/Slimjet/CentBrowser    :)

Jeśli Kret był pomocny naciśnij zieloną strzałeczkę. Dzięki!   :D


#35 OFFLINE   xebek

xebek

    Nowicjusz

  • 2 postów
Reputacja: 0

Napisano 14 styczeń 2017 - 02:25

Nadaje się pod gry?

Ogólnie tak


  • 0

#36 OFFLINE   Rasty

Rasty

    Użytkownik

  • 16 postów
  • Czas online: 17h 5m 49s
Reputacja: 1

Napisano 14 styczeń 2017 - 04:22

Oprócz Einsteina ktoś ma sposób ?


  • 0

#37 OFFLINE   TheStraight

TheStraight

    Jeden z wielu użytników forum łinklabpeel

  • 558 postów
  • Lokalizacja:Lubelskie
  • Czas online: 13d 7h 37m 41s
Reputacja: 105

Napisano 14 styczeń 2017 - 09:08

Tak jak ci napisałem tylko teraz na serio prawdopodobnie Mr.T wyciął to całkowicie więc nic już nie zrobisz spróbuj poszukać tego pliku ścieżkę masz w błędzie.


  • 0

Sprzęt

         Mobo: Gigabyte H81-S1  Procesor : Intel Core i5 4460 Pamięć RAM : Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600mhz Grafika : Asus GTX750TI

HDD : Western Digital Blue 1TB   PSU : Antec VP500

WebBrowser: Vivaldi/Slimjet/CentBrowser    :)

Jeśli Kret był pomocny naciśnij zieloną strzałeczkę. Dzięki!   :D


#38 OFFLINE   Mr.T

Mr.T

    Prezes

  • Autor tematu
  • 4341 postów
  • Czas online: 591d 23h 20m 14s
Reputacja: 5346

Napisano 15 styczeń 2017 - 12:10

jutro sprawdze ale moze najpierw niech ktos sprawdzi czy u  niego tak samo sie dzieje


  • 0

WvFIq6w.gif


PC - CPU: Intel Core i7-6850K 3600 MHz || MOBO: Asus Rog Strix X99 || RAM: G.SKILL Ripjaws V Series 32GB DDR4 2800

SSD: Plextor M8Pe 512 GB M.2 NVMe / Micron M600 512 GB || HDD: 2 x Toshiba 2TB/64MB || COOLER: Cooler Master Nepton 240M

PSU: PC Power & Cooling Silencer MK III 1200W || GPU: EVGA GeForce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit

MONITOR: HP Pavilion 27VX FullHD IPS LED || CASE: FRACTAL ARC MIDI R1

 

MOBILE - LENOVO MIIX 310-10ICR 2 w 1 

CPU: Intel® Atom™ X5 Z8350 ||  RAM: 4 GB DDR3L

SSD: 64 GB eMMC|| GPU: Intel® HD Graphics 


#39 OFFLINE   Rasty

Rasty

    Użytkownik

  • 16 postów
  • Czas online: 17h 5m 49s
Reputacja: 1

Napisano 15 styczeń 2017 - 08:37

Tak jak ci napisałem tylko teraz na serio prawdopodobnie Mr.T wyciął to całkowicie więc nic już nie zrobisz spróbuj poszukać tego pliku ścieżkę masz w błędzie.

Wiem, że może to dziwić( korzystanie z ie) na co dzień korzystam z opery i system sprawuje się super ale ie potrzebuje w pracy, program którzy używam korzysta z ie po każdym debugu w ie wywala mi ten błąd, wiec to trochę męczące. W poprzedniej wersji systemu było tak samo ale nie chciałem gościowi tym głowy zawracać, robi kawał dobrej roboty a malkontentów coraz więcej.  Wspomnimy moduł to ustawienia internetowe przynajmniej to mi otwiera kiedy wpisuje w uruchom więc jest w systemie.


  • 0

#40 OFFLINE   TheStraight

TheStraight

    Jeden z wielu użytników forum łinklabpeel

  • 558 postów
  • Lokalizacja:Lubelskie
  • Czas online: 13d 7h 37m 41s
Reputacja: 105

Napisano 15 styczeń 2017 - 02:41

Próbuj wejść w Odinstaluj program w Panelu sterowania Włącz wyłącz składniki odznacz IE daj Okej odinstaluje się a później spróbuj od nowa zainstalować .
Nie wiem czy to ci pomoże mówie od razu
:)

Wróć tu masz coś : 

Please Login or Register to see this Hidden Content

Ale wątpię że to zadziała bo jednak jest to mod jeśli nie chcesz problemów przejdź na czyste 8.1


  • 0

Sprzęt

         Mobo: Gigabyte H81-S1  Procesor : Intel Core i5 4460 Pamięć RAM : Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600mhz Grafika : Asus GTX750TI

HDD : Western Digital Blue 1TB   PSU : Antec VP500

WebBrowser: Vivaldi/Slimjet/CentBrowser    :)

Jeśli Kret był pomocny naciśnij zieloną strzałeczkę. Dzięki!   :D




Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: win eight pro one - spring project 2016 extr

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych


    Googlebot-Mobile (1)