Skocz do zawartości


Zdjęcie

Problem z Chrome'em oraz Xp po chwili używania.

problem xp chrome

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 OFFLINE   gooralos

gooralos

    Nowicjusz

  • 9 postów
Reputacja: 0

Napisano 17 grudzień 2016 - 10:52

Witam,

miesiąc temu system padł po ataku jakiegoś robaka.

Formaty, partycje na nowo, nowy system.

Wszystko lata. SP Home SP3 ze wszystkimi dodatkami.

 

Problem polega na tym, że po pewnym czasie, średnio 30min przeglądania stron zawiesza się chrome.

Można wyłączyć karty, jednakże w menadżerze zadań pozostaje jeden "chrome.exe", który nie reaguje na wyłączenie.

Ponowna próba włączenia aplikacji nie działa.

 

Podobnie jest tak, jak pozostawię włączonego chroma i wróce do komputera np. po godzinie, to wisi.

 

Pomaga jedynie ponowny rozruch komputera, gdzie muszę czekać ok 3-5min, aż sam się wyłączy.

 

Combofix nie pomaga, zainstalowany od samego początku pełen AVG.

 

Dziś zauważyłem też, że podczas zawiechy Chrome'a, odcina również internet po WiFi.

 

Jakieś sugestie?


  • 0

#2 OFFLINE   INSIDER 

INSIDER 

    obrońca uciśnionych

  • 4477 postów
  • Lokalizacja:Nibylandia
  • Czas online: 279d 11h 18m 45s
Reputacja: 1989

Napisano 17 grudzień 2016 - 10:54

Parametry komputera ??


  • 0

POMOGŁEM? PODZIĘKUJ! ↑       

    

Laptop: Lenovo G700, CPU: i3 3110M 2/4x2,40GHz, GPU: Intel HD4000 / NV GT 720M 2GB, RAM: 16GB 1600MHz, SSD: GoodRam Iridium Pro 240GB, HDD: Samsung 1TB OS: Windows 10 (15063)
Tablet: Prestigio MultiPad Viscounte Quad PMP880TD, CPU: Intel Atom Z3735G 4x1.33GHz, GPU: Intel HD 512MB, RAM: 1GB, DYSK: 16GB + 16GB microSD OS: Windows 10 (15063)
Mobile: BlackBerry Q10 CPU: Snapdragon S4 Plus MSM8960 "Krait" 2x1,5GHz GPU: Adreno 225 RAM: 2GB DYSK: 16GB + 32Gb microSD OS: BlackBerry OS 10.3.3 + Android 4.3 (Jelly Bean)

#3 OFFLINE   gooralos

gooralos

    Nowicjusz

  • Autor tematu
  • 9 postów
Reputacja: 0

Napisano 17 grudzień 2016 - 11:13

AMD 64 X2 Dual 4400+

4gb Ramu

GF Gt630


  • 0

#4 OFFLINE   INSIDER 

INSIDER 

    obrońca uciśnionych

  • 4477 postów
  • Lokalizacja:Nibylandia
  • Czas online: 279d 11h 18m 45s
Reputacja: 1989

Napisano 17 grudzień 2016 - 11:15

zainstaluj na tym win 7 :) 


  • 0

POMOGŁEM? PODZIĘKUJ! ↑       

    

Laptop: Lenovo G700, CPU: i3 3110M 2/4x2,40GHz, GPU: Intel HD4000 / NV GT 720M 2GB, RAM: 16GB 1600MHz, SSD: GoodRam Iridium Pro 240GB, HDD: Samsung 1TB OS: Windows 10 (15063)
Tablet: Prestigio MultiPad Viscounte Quad PMP880TD, CPU: Intel Atom Z3735G 4x1.33GHz, GPU: Intel HD 512MB, RAM: 1GB, DYSK: 16GB + 16GB microSD OS: Windows 10 (15063)
Mobile: BlackBerry Q10 CPU: Snapdragon S4 Plus MSM8960 "Krait" 2x1,5GHz GPU: Adreno 225 RAM: 2GB DYSK: 16GB + 32Gb microSD OS: BlackBerry OS 10.3.3 + Android 4.3 (Jelly Bean)

#5 OFFLINE   gooralos

gooralos

    Nowicjusz

  • Autor tematu
  • 9 postów
Reputacja: 0

Napisano 17 grudzień 2016 - 11:18

nie chce ;) :D po co coś zmieniać jak jest dobre? :D


  • 0

#6 OFFLINE   INSIDER 

INSIDER 

    obrońca uciśnionych

  • 4477 postów
  • Lokalizacja:Nibylandia
  • Czas online: 279d 11h 18m 45s
Reputacja: 1989

Napisano 17 grudzień 2016 - 11:30

na podobnej specyfikacji czyli 4800+, 3gb ram i grafce 512mb mam postawioną win 10


  • 0

POMOGŁEM? PODZIĘKUJ! ↑       

    

Laptop: Lenovo G700, CPU: i3 3110M 2/4x2,40GHz, GPU: Intel HD4000 / NV GT 720M 2GB, RAM: 16GB 1600MHz, SSD: GoodRam Iridium Pro 240GB, HDD: Samsung 1TB OS: Windows 10 (15063)
Tablet: Prestigio MultiPad Viscounte Quad PMP880TD, CPU: Intel Atom Z3735G 4x1.33GHz, GPU: Intel HD 512MB, RAM: 1GB, DYSK: 16GB + 16GB microSD OS: Windows 10 (15063)
Mobile: BlackBerry Q10 CPU: Snapdragon S4 Plus MSM8960 "Krait" 2x1,5GHz GPU: Adreno 225 RAM: 2GB DYSK: 16GB + 32Gb microSD OS: BlackBerry OS 10.3.3 + Android 4.3 (Jelly Bean)


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych