razor1995 Posted December 2, 2016 Report Share Posted December 2, 2016 Mega ostatnio włączyło limity dla pobieranych plików. Otrzymujemy taki komunikat: Dawniej, po zalogowaniu limit znikał, ale obecnie można pobrać bodajże 5GB jednego dnia w ramach jednej sesji przeglądarki. Gdy będziemy próbowali pobierać dalej - wyświetli się komunikat, a pobieranie zostanie zablokowane. Moje rozwiązanie tego problemu to programik [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Program pozwala na pobieranie z Mega.nz bez logowania, po wklejeniu linka do pliku/katalogu (pobiera całe katalogi razem z zawartością), pozwala tez na pobieranie własnych plików po zalogowaniu (nie testowałem tego). Pozwala również na oglądanie streamów z Mega.nz Screeny: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] MegaDownloader wymaga .NET 4.0. DOWNLOAD: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] MacOS: 1. Instalujemy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 2. Instalujemy MegaTools: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 3. Pobieramy nakładkę graficzną na MegaTool - Ananke: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 4. Pobrany zip wypakowujemy do katalog Applications. 5. Miłego pobierania Depsones likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz73 Posted December 2, 2016 Report Share Posted December 2, 2016 Potwierdzam działa od parunastu dni testuje ten programik i działa bez problemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
annonying_anoni Posted December 2, 2016 Report Share Posted December 2, 2016 a jdownloader ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 2, 2016 Report Share Posted December 2, 2016 A nie lepiej użyć ich autorskiej apki ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows81 Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Dzięki za apke. Działa elegancko!! A nie lepiej użyć ich autorskiej apki ? a jdownloader ? Jak jest limit osiągnięty to ani przez apke MEGA, ani przez JDownloader nie da się pobrać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 No i to mi się podoba krótko na temat i z pożytkiem. Brawo ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 a jdownloader ? przez jd sa limity jak przez przegladarke a programik działa - oby długo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RemixPL1994 Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 Dla chętnych: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
annonying_anoni Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 Da się zrobić tak ,żeby jdownloader omijał limity ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RemixPL1994 Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 Kiedyś były wtyczki czy coś... z tego co pamiętam, ale na ten moment raczej nie idzie nic zrobić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
annonying_anoni Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 Najnowszą Jdownloader 2. Po pobraniu ok 5 gb odmawia współpracy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkon Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 Najnowszą Jdownloader 2. Po pobraniu ok 5 gb odmawia współpracy Sprawdż https : //www.youtube.com/watch?v=ZLCp5y4RiPo i Pokaż więcej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
annonying_anoni Posted May 31, 2017 Report Share Posted May 31, 2017 Ok ,jak nie zapomnę jutro dam znać Nie działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkon Posted May 31, 2017 Report Share Posted May 31, 2017 Ok ,jak nie zapomnę jutro dam znać Nie działa Jedyne najszybsze wyjście , aby to sprawdzić to jest zainstalowanie nowego OS i uruchomienie Jdownloader Portable wersja z 22.05.17 ( lub wersja instalacyjna ) . Wtedy można sprawdzić , czy będzie ta niedogodność o której pisałeś . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
annonying_anoni Posted May 31, 2017 Report Share Posted May 31, 2017 Do raczej sobię daruję ,Mega Downloader robi robotę ,a do JDownloadera wszystkie loginy do hostingów mam wpisane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RemixPL1994 Posted May 31, 2017 Report Share Posted May 31, 2017 @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dodaj moją wersję portable do 1 postu Będzie szybciej i prościej ją znaleźć dla tych co nie przeglądają wszystkich postów w temacie @k3vin Link portable dodany do pierwszego postu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enesas Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 Czy inni też mają problemy z tym programem polegające na niepobieraniu w ogóle plików? Kiedyś było dobrze a teraz przestało tak być . Cały czas jest 0,00KB/s. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Devhost97 Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 Tak. Już myślałem że tylko ja mam problem z tym. Jest tak od jakichś 2 godzin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
annonying_anoni Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 Mnie wczoraj ok działało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Devhost97 Posted June 12, 2017 Report Share Posted June 12, 2017 U mnie dalej nie działa - wywala na czerwono "ERROR" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnelak10 Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Witam wszystkich. U mnie niestety jest tak samo jak u kolegi Devhost97 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted June 19, 2017 Author Report Share Posted June 19, 2017 U mnie pobiera: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziloth Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 A kolega może pobrać te ponad 5 cz 6 GB? Tym downloaderem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted June 19, 2017 Author Report Share Posted June 19, 2017 Nie próbowałem. Sprawdzę jutro i napiszę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 u mnie zawsze działa bez limitu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziloth Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 To pewnie sobie wykupiłeś, a tu piszemy o darmowym pobieraniu. Jeżeli zaś masz free bez limitów, to może się podzielisz metodą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 nic nie wykupiłem, cały czas pobieram przez MegaDownloader, duże pliki po nawet 12 GB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows81 Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 U mnie też wszystko działa. Wczoraj pobierałem plik 12gb, wcześniej parę plików większych niż 2gb i wszystko pobrało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziloth Posted June 20, 2017 Report Share Posted June 20, 2017 Widocznie coś zaskoczyło, bo rzeczywiście pobiera poza limitem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted June 24, 2017 Author Report Share Posted June 24, 2017 W pierwszym poście również programik i poradnik dla MacOS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts