eerozeteen Posted November 26, 2016 Report Posted November 26, 2016 Hej, Szukam jakiegoś systemu/rozwiązania które pomoże mi w obecnej sytuacji. Ja co dzień używam Linuxa, i czasem lubie sobie pograc, w rozne stare/nowe gry. Czasem pojawia sie problem, ze wine nie moze sobie poradzic, virtualbox rowniez, wiec zostaje drugi system z rodziny MS obok linuxa. Niestety z racji pojemnosci dysku na lapie, nie mam możliwości wydzielenia 40GB na partycje z winda. Pomyslalem zatem o jakims iso live cd z winda odpalanym z grub'a. Tylko zastanawiam się jak ze sterownikami, czy jest w ogóle możliwość na liveCD windowsowym zainstalować je, i moc odpalić jakąś gre ze wsparciem 3d? Jeżeli jest, to polecicie jakiś system? Quote
Guest testowy1test Posted November 26, 2016 Report Posted November 26, 2016 Jest jeden projekt na forum [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] tylko stary. Musisz zrobic sobie nowy. A pozniej wrzuc na forum . Quote
Recommended Posts