Jump to content

Jak aktywowac system windows 8.1 pro build 9600

Recommended Posts

Posted

Witam mam pytanie a mianowicie jak aktywowac system windows 8.1 pro build 9600 nic nie moge zdziałać z tym mógłbym prosić o jakieś rady i klucze bo z nimi ciężko , po próbie aktywowania systemu przez cmd wyskakuje taki błąd ,jestem trochę zielony w tych sprawach  . Dziękuje pozdrawiam 

Posted

Próbowałeś tej metody - Manualna Aktywacja Windows 8.1, KMS (180 dni) - Instrukcja ([Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników])? Tą metodą bez problemu aktywowałem Windows 8.1 Pro na 180dni :)

Posted

z czego instalowałeś tego windowsa? - źródło płyty? Jaki masz klucz produkty wpisany / zmieniasz go na zgodny z tą stroną - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Guest Blooddk
Posted

Przecież Microsoft sam rozdaje klucze

Jeśli masz wersję Pro to użyj tego:

GCRJD-8NW9H-F2CDX-CCM8D-9D6T9

Posted

masełko nie denerwuj się

są klucze krążące w sieci na których można aktywować windowsa na infolinii

nikt tu swoich prywatnych nie podaje... luzik

A te klucze krążące w sieci to czyje sa? Tez Microsoft rozdaje czy należą do kogos i zostaly wykradzione?

Guest FoRMaT2007
Posted

Aktywator  KMS_Tools_Portable_12_01_17    [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted
W dniu 4.07.2019 o 02:10, misiekszczurek1 napisał:

KMS TO TYLKO GÓWNO Które tylko dodatkowo instaluje syf i gratis trojana i 180 dni (windowsa) za taki syf czy warto ??:)

Przestajesz Cie to bawić i po prostu KUPUJESZ system i masz święty spokój. :E