Sam9411 Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 Witam zastanawiam się na kupnem nowego monitora do gier i oglądania filmów między tymi: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] doradźcie coś albo podajcie swoje propozycje! Pozdro Quote
renatan Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 co prawda miałem asusa 22" teraz mam Benq 24" ale jestem za IIYAMA !!! a jak zaczniesz czytać porady to dostaniesz zawrotu głowy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
annonying_anoni Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Ja mam test monitorów w pcformat 10 / 2016 jak coś mogę zeskanować Jaką masz kartę graficzną ? Może coś z DP ? Quote
gDirt Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 AMD Radeon R9 280X 3GB Szukaj monitorów obsługujących FreeSync ( Wszystkie R9 obsługują) firm LG / BenQ Quote
annonying_anoni Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Dlatego się pytałem o grafę Quote
FxJerzy Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] do gier 75Hz z FreeSync [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] do filmów + można [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts