Dragon76 Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Witam Mam problem z Windows 7 Pro OA komputer Dell Optiplex 780. Zrobiłem format dysku teraz nie mogę zainstalować systemu z kluczem z obudowy Czekam na podpowiedź. Pozdrawiam Szymon Quote
dareckibmw Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Jesli to byl oryginalny system pre-instalowany na tym komputerze, to uzyj loadera Daz'a ktory doda odpowiedni certyfikat (musi sie zgadzac z danymi zapisanymi w biosie) + OEM SLP klucz. W ten sposob bedziesz mial zaaktywowany identycznie jak robia to producenci komputerow. Olej klucz z obudowy. Bezposredni link do Daz'a [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Dragon76 Posted February 2, 2014 Author Report Posted February 2, 2014 Komputer miał być firmowy także nie wiem czy tak można Quote
provectus Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 można, bo mozesz rowniez klucz swój wprowadzić i go aktywować, to jest w pełni legalne Quote
dareckibmw Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Sprawdzilem online i ten model ma oryginalnie wersje "Pro" ....wiec zrob tak jak napisalem powyzej. Quote
Recommended Posts