gDirt Posted September 16, 2016 Report Posted September 16, 2016 Witam. Mam do was pytanie iż kupiłem nowego laptopa i mam starą toshibę ( specyfikacja poniżej ) chcę go podcisnąć do ściany i wycisnąć każdą kroplę "tranu"! ponieważ robię z niego platformę testową do Saints row 3 , 2 i inne . Co do tego się sprowadza - Proszę o jakieś sposoby może które nie znam oprócz podkręcania aby wycisnąc ? Oprocz ( już to zrobiłem ) Win XP od WinSxS + Wyłączenie dodatków + wyłączenie usług + Glary utilities do defragu + bez antywirusa . Może lepiej zaktualizować bios ? ( Tak mam stary - ostatni jest 2012 a laptop z 2010/2009). Specyfikacja: CPU: AMD E-240 @ 1x1,5GHZ GPU: AMD Radeon HD 6310 @ 512MB RAM: 2GB OS: Windows XP Light WinSxS. (Jeżeli ktoś chce wypisywać że nic się nie da czy coś w tym stylu proszę nie pisać - napisałem , że to platforma testowa ) Quote
razor1995 Posted September 16, 2016 Report Posted September 16, 2016 Piekło ? Włącz OCCT bez ograniczeń i do otworów wentylacyjnych napchaj papieru Będzie się fajczyć. Quote
gDirt Posted September 16, 2016 Author Report Posted September 16, 2016 Piekło ? Włącz OCCT bez ograniczeń i do otworów wentylacyjnych napchaj papieru Będzie się fajczyć. Nie no. Chce wszystko co możliwe wyłączyć ( hmm czyli coś ala kastat w95 ) Quote
VACek Posted September 16, 2016 Report Posted September 16, 2016 Chce wszystko co możliwe wyłączyć To po prostu go wyłącz.Albo posiej na nim rzeżuchę, ciepło jakie wytworzy do kopa dla wzrostu rośliny tylko nie zapomnij o podlewaniu po uschnie. Quote
gDirt Posted September 16, 2016 Author Report Posted September 16, 2016 To po prostu go wyłącz. Albo posiej na nim rzeżuchę, ciepło jakie wytworzy do kopa dla wzrostu rośliny tylko nie zapomnij o podlewaniu po uschnie. Śmiech śmiechem.. Nie każdy produkt AMD jest zły .. - 46temp podczas grania to mało.. Quote
VACek Posted September 16, 2016 Report Posted September 16, 2016 46temp podczas grania to mało bo mało procesora jest 1x1,5ghz Quote
gDirt Posted September 16, 2016 Author Report Posted September 16, 2016 bo mało procesora jest 1x1,5ghz No i co z tego . Popatrz co napisałem : (Jeżeli ktoś chce wypisywać że nic się nie da czy coś w tym stylu proszę nie pisać - napisałem , że to platforma testowa ) Quote
Ganjax Posted September 16, 2016 Report Posted September 16, 2016 Możesz wymienić procesor, dodać ram, włożyć ssd. Bez fizycznych modów poprawisz maksymalnie 5%, nie więcej. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Quote
VACek Posted September 16, 2016 Report Posted September 16, 2016 (Jeżeli ktoś chce wypisywać że nic się nie da czy coś w tym stylu proszę nie pisać - napisałem , że to platforma testowa ) Jestem moderatorem mam prawo śmieszkować Quote
gDirt Posted September 16, 2016 Author Report Posted September 16, 2016 Jestem moderatorem mam prawo śmieszkować A głownie ty śmieszku Quote
peerik Posted September 17, 2016 Report Posted September 17, 2016 Tyle było tematów o tym laptopie i o tym jak coś z niego wycisnąć, że już powinieneś wszystko wiedzieć. Chyba że liczysz na nagłe pojawienie sie super moda, który da wydajność i7 Quote
Recommended Posts