Jump to content

Sposób Użycia 2 laptopa

Recommended Posts

Posted

Witam. Mam do was pytanie iż kupiłem nowego laptopa i mam starą toshibę ( specyfikacja poniżej ) chcę go podcisnąć do ściany i wycisnąć każdą kroplę "tranu"! ponieważ robię z niego platformę testową do Saints row 3 , 2 i inne .  Co do tego się sprowadza - Proszę o jakieś sposoby może które nie znam oprócz podkręcania aby wycisnąc ? Oprocz ( już to zrobiłem ;) ) Win XP od WinSxS + Wyłączenie dodatków + wyłączenie usług + Glary utilities do defragu + bez antywirusa . Może lepiej zaktualizować bios ? ( Tak mam stary - ostatni jest 2012 a laptop z 2010/2009).

Specyfikacja:

CPU: AMD E-240 @ 1x1,5GHZ

GPU: AMD Radeon HD 6310 @ 512MB

RAM: 2GB

(Jeżeli ktoś chce wypisywać że nic się nie da czy coś w tym stylu proszę nie pisać - napisałem , że to platforma testowa :) )

Posted

Piekło ? Włącz OCCT bez ograniczeń i do otworów wentylacyjnych napchaj papieru :D

Będzie się fajczyć. 

Nie no. Chce wszystko co możliwe wyłączyć ( hmm czyli coś ala kastat w95 ) :D

Posted

Chce wszystko co możliwe wyłączyć

To po prostu go wyłącz.

Albo posiej na nim rzeżuchę, ciepło jakie wytworzy do kopa dla wzrostu rośliny tylko nie zapomnij o podlewaniu po uschnie.

Posted

To po prostu go wyłącz.

Albo posiej na nim rzeżuchę, ciepło jakie wytworzy do kopa dla wzrostu rośliny tylko nie zapomnij o podlewaniu po uschnie.

Śmiech śmiechem.. Nie każdy produkt AMD jest zły .. - 46temp podczas grania to mało..

Posted

bo mało procesora jest 1x1,5ghz :L

No i co z tego :P. Popatrz co napisałem : 

(Jeżeli ktoś chce wypisywać że nic się nie da czy coś w tym stylu proszę nie pisać - napisałem , że to platforma testowa :) )

Posted

(Jeżeli ktoś chce wypisywać że nic się nie da czy coś w tym stylu proszę nie pisać - napisałem , że to platforma testowa )

Jestem moderatorem mam prawo śmieszkować  :trollface:

Posted

Tyle było tematów o tym laptopie i o tym jak coś z niego wycisnąć, że już powinieneś wszystko wiedzieć. Chyba że liczysz na nagłe pojawienie sie super moda, który da wydajność i7 :D