Mikolaj98 Posted September 15, 2016 Report Posted September 15, 2016 Cześć Jak zainstalować OS X Yosemite lub El Capitan na laptopie bez AHCI? Laptop HP 650 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Z góry dziękuję za pomoc Quote
peerik Posted September 15, 2016 Report Posted September 15, 2016 Co do instalacji osx musisz sprawdzić czy wszystko jest kompatybilne i do uruchomienia. Co do linku z listy sterowników nie odczytamy podzespołów Quote
Mikolaj98 Posted September 16, 2016 Author Report Posted September 16, 2016 Co do instalacji osx musisz sprawdzić czy wszystko jest kompatybilne i do uruchomienia. Co do linku z listy sterowników nie odczytamy podzespołów [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
peerik Posted September 17, 2016 Report Posted September 17, 2016 I z tym rozpiskiem, a w sumie jego częściom, musiałbym wysłać Cie na forum poświęcone hackintoshowi, tutaj zbyt mało osób ma jakiekolwiek pojęcie o tym systemie. Głównie to są stare żarty o aktualizacjach za 99$ i że do niczego sie nie nadaje, przy czym wgl nie znają systemu Regulamin zabrania mi podania tutaj konkurencji, nawet o tematyce tzw. "hamac'a" Quote
lovelas1971 Posted February 28, 2018 Report Posted February 28, 2018 witam może mi ktoś podpowie o co chodzi pobrałem instalke el capitan ze app store zrobiłem bootowalny pendrav odpalam go i pokazuje mi się to co widać na zdjęciu ładowanie się kończy i na tym koniec komputer się ponownie nie uruchamia a jak go sam uruchomię to instalacji dalej nie ma a chciałem zainstalować na czysto co robie nie tak już nie wiem wszystko robie według poradników proszę o pomoc [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
lovelas1971 Posted March 8, 2018 Report Posted March 8, 2018 witam mam pytanie zainstalowałem na yosemite el capitan ale chciałbym wrócić do yosemte czy można jakoś odinstalować el capitan? Quote
razor1995 Posted March 8, 2018 Report Posted March 8, 2018 Na jakim sprzęcie to robisz? To fizyczny Mac czy Hackintosh? Używaj znaków interpunkcyjnych i pisz poprawnie, jedyne co idzie z tego zrozumieć to jakiś bełkot. Quote
Recommended Posts