Guest Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 Jak ustawić tą stronę w Word żeby byłą symetrycznie na środku ekranu?Screen> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
m4s Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 układ strony/ na dole z prawej strony masz podświetlony tryb dwukartkowy Quote
Guest Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 Nie udaje mi się udaje mi się jednak ustawić strony na środku. Uruchamia mi się Word już ze stroną po lewej stronie. Nie wiem co mam zrobić by się uruchamiał ze stroną symetrycznie po środku ekranu. Proszę o podpowiedź jak to mam zrobić w Word 2010. Quote
piosylant Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 Zwiększ powiększenie (Ctrl + scroll w górę). Typowe dla panoramicznych ekranów wysokiej rozdzielczości. Przy normalnym powiększenieniu ekran jest w stanie wyświetlić dwie kartki obok siebie, co Office grzecznie czyni. Chcąc mieć tylko jedną kartkę na środku musisz zwiększyć zoom. Quote
Guest Posted September 8, 2016 Report Posted September 8, 2016 @P1O, a dzięki teraz to naprawdę pomogło. Teraz Word uruchamia się ze stroną na środku ekranu, symetrycznie. Tak dla potomności co trzeba zrobić, Ctrl + kółko myszki i można stronę ustawić na środku ekranu. Lub - + w prawym dolnym rogu ekranu ustawić wyświetlanie strony na 120% i strona będzie wyświetlana pośrodku, symetrycznie. Quote
Recommended Posts