Krajcak Posted September 3, 2016 Report Posted September 3, 2016 Witam Wszystkich Otóż szukałem w internecie i nigdzie nie mogę znaleść (chyba że żle szukałem). Więc. Są dwie aplikacje tego samego programu 32 i 64 bit. Jak z nich zrobić jeden instalator aby mozna było instalowac go na systemach 32 jak i 64 bitowych. Oraz jakimi programami można to zrobic. Z góry dziękuje. Quote
jorgusek Posted September 3, 2016 Report Posted September 3, 2016 Trochę własnej inicjatywy, kto szuka ten znajdzie. To co szukasz jest "[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zajrzyj na [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], Mr.T wstawił nowy sposób instalacji "cab". Quote
Krajcak Posted September 3, 2016 Author Report Posted September 3, 2016 Trochę własnej inicjatywy, kto szuka ten znajdzie. To co szukasz jest "[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zajrzyj na [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], Mr.T wstawił nowy sposób instalacji "cab". Dziekuję za linki do tworzenia jednego instalatora systemu windows.Może troche nie jasno napisałem lecz chodziło mi o stworzenie instalatora dowolnego programu EXE nie ISO.. Jeżeli orientujesz sie jak to zrobić to prosiłbym o pomoc w tej kwestii. Quote
Recommended Posts