gDirt Posted August 11, 2016 Report Posted August 11, 2016 Witam. Posiadam na laptopie obencie modyfikację od mr.t Windows 8.1 spring project v3 - nie chciałbym jej zmieniać iż dobrze się na nim pracuje. Tylko , że gdy odpalę 2 karty i klienta LoL'a (lub same 3 karty ) wyświetla mi się komunikat o braku pamięci ram , gdy jest zajęte 50% .. Nie wiem czy czasem nie chodzi o aero , które mr.t dodał do tej modyfikacji lecz nie wiem jak usunąć ( może ktoś rozwiązał ten problem ) Quote
VACek Posted August 11, 2016 Report Posted August 11, 2016 Zobacz czy przypadkiem pliku stronicowania nie masz wyłączonego Quote
gDirt Posted August 11, 2016 Author Report Posted August 11, 2016 Zobacz czy przypadkiem pliku stronicowania nie masz wyłączonego Nie mam włączonego. Wszystko wporządku wyglądą .. W menadżerze - nic podejrzanego. Tylko przeglądarka i lol.. Tak samo też mam gdy odpalam np. Cod 4 mw ( a niestety to wywala całą gre ) Quote
VACek Posted August 11, 2016 Report Posted August 11, 2016 Nie mam włączonego. No i sie dziwisz włącz a będzie wszystko git Quote
gDirt Posted August 11, 2016 Author Report Posted August 11, 2016 Włączyłem ( ustawiłem minimum 1gb). Lecz to dalej nic nie dało Quote
gDirt Posted August 11, 2016 Author Report Posted August 11, 2016 Czekam dalej.. Najchętniej zrobiłbym formata do w10 1607 ale już mi się to znudziło ... Codziennie formaty formaty Quote
Recommended Posts