Jump to content
WinClub
NiKKA.Labs

Windows 7 x86 [PL] [SP1.IE11.2016.07-NiKKA]

Recommended Posts

NiKKA p r e s e n t s :    
                   
Windows.7.SP1.IE11.PL.x86.2016.07-NiKKA

728m.png
Win7 32bit: STARTER, HOMEBASIC, HOMEPREMIUM, PROFESSIONAL, ULTIMATE, PROFESSIONAL VL, ENTERPRISE

2iw35th.png
--------------------------------------------------------------------------------
Opis systemu:

Info: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

--------------------------------------------------------------------------------
Info:

Source: Win7SP1 ISO

Type: System, x86 (32bit)
Language: Polish, Polski, PL
Volume: 1xDVD5, bootable ISO, bootable USB
Create Date: 2016.08.06
Release Date: 2016.08.08
By: NiKKA


Contents:

- Nic nie wycinane
- Zintegrowane latki wydane po SP1 do 2016.07
- Zintegrowany Internet Explorer 11
- DirectX i reszte post-install instaluje setupcomplete.cmd
- NET 4.5.2 lub 4.6.1 - patrz katalog EXTRAS albo instalacja na WU
- Mozliwosc instalacji wersji Win7 32bit: STARTER, HOMEBASIC,
  HOMEPREMIUM, PROFESSIONAL, ULTIMATE, PROFESSIONAL VL, ENTERPRISE
- Mozna instalowac ze swoim oryginalnym kluczem


Instruction:

Rozmiar ISO: 3,97 GB (bajtów: 4 266 381 312)
SHA1 ISO: 475586c718fa7e315d80bee72220894ceb065181

Wypalić ISO na DVD (DVD5) albo montować w demonie albo VMware albo nagrać odpowiednio na pendrive (8GB minimum):
Użyć programu: Rufus, lub innego, lub przygotować ręcznie USB:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

pCloud

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Mega

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Uptobox

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wyskakuje mi błąd jak na tym [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Od razu powiem, że nie może być to wina usb 3.0, bo go po prostu nie mam. Moja płyta to M4A78LT-M LE, więc ma tylko usb 2.0. Zmiana trybu dysku w Biosie IDE/AHCI nie zmienia nic. Nie wiem co jest przyczyną problemu.</p>

Ostatnim działającym systemem był build z kwietnia od A-TEAM, a poprzedni Windows.7.SP1.IE11.EU.x86.2016.01-NiKKAi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jak nie magnet link to są zrobione reupy przez Mr.T mega itp ...

 

Nikka już chyba tu nie wróci wogle ... A jesli wróci to chyba nie bedzie obrazów .. Kto wie

Share this post


Link to post
Share on other sites

W sumie racja ... Tylko że wersja x64 śmigała jak ta lala i tak idąc tym torem pomyślałem że skoro ... to wersja x86 też bedzie git.

 

Niestety nie mam pojęcia czyją modyfikację pobrać z najnowszych... ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 godziny temu, szumigt1 napisał:

W sumie racja ... Tylko że wersja x64 śmigała jak ta lala i tak idąc tym torem pomyślałem że skoro ... to wersja x86 też bedzie git.

 

Niestety nie mam pojęcia czyją modyfikację pobrać z najnowszych... ?

Pytasz o modyfikacje, a jesteś w temacie czystego zaktualizowanego obrazu, nie modyfikacji systemu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
W dniu 12.09.2018 o 01:42, RemixPL1994 napisał:

Pytasz o modyfikacje, a jesteś w temacie czystego zaktualizowanego obrazu, nie modyfikacji systemu.

Przepraszam źle sie wyrazilem chodziło mi o aktualizacje...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information