M4T 3,469 Posted November 2, 2016 Report Share Posted November 2, 2016 Czyli edycja innymi słowy z mniejszą ilością telemetrii ,tak ? hahaha nie Quote Link to post Share on other sites
shoogeer 0 Posted November 9, 2016 Report Share Posted November 9, 2016 Czy jest do tej wersji aktywator? Quote Link to post Share on other sites
M4T 3,469 Posted November 9, 2016 Report Share Posted November 9, 2016 Czy jest do tej wersji aktywator? tak chociażby reloader Quote Link to post Share on other sites
sequence 2 Posted November 9, 2016 Report Share Posted November 9, 2016 Dzięki za wstawkę. Takie pytanie, czy naturalne jest iż po instalacji na czysto na pulpicie jest skrót do strony adguard? Quote Link to post Share on other sites
shoogeer 0 Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Czy ma ktoś namiary na jakiś działający aktywator do tej wersji, nic nie działa ;/ Quote Link to post Share on other sites
sequence 2 Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Czy ma ktoś namiary na jakiś działający aktywator do tej wersji, nic nie działa ;/ ten działa, sam aktywowałem Aktywator KMS Re-Loader Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,118 Posted November 11, 2016 Author Report Share Posted November 11, 2016 Dzięki za wstawkę. Takie pytanie, czy naturalne jest iż po instalacji na czysto na pulpicie jest skrót do strony adguard? bo pobieracie stara werse eng plus spolszczenie jak od dawna jet org polska wersja [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
shoogeer 0 Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Odpaliłem aktywator Aktywator KMS Re-Loader jednak po kliknięciu aktywuj (uprawnienia administratora) znacznik aktywacji jest zamiast koloru zielonego czerwony ;/ Nie mam antywirusów itp. Quote Link to post Share on other sites
brainondrugs 1 Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Stoję już 30 min na ekranie czekaj i nic strasznie wolno się instalowal i końca nie widać coś nie tak jest nawet na dwóch penach nagrałem instalke i to samo Quote Link to post Share on other sites
Johnlock 1 Posted January 3, 2017 Report Share Posted January 3, 2017 Stoję już 30 min na ekranie czekaj i nic strasznie wolno się instalowal i końca nie widać coś nie tak jest nawet na dwóch penach nagrałem instalke i to samo Mam to samo. System długo instalował się, a teraz jeszcze dłużej mieli na czekaj... Ma ktoś jakiś pomysł o co może chodzić, albo poleci jakąś inną wersję Windowsa? Quote Link to post Share on other sites
renatan 828 Posted January 3, 2017 Report Share Posted January 3, 2017 no cóż wersja odchudzona,na dziadowskim sprzęcie a do tego na laptopie tak się instaluje Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,118 Posted January 3, 2017 Author Report Share Posted January 3, 2017 Stoję już 30 min na ekranie czekaj i nic strasznie wolno się instalowal i końca nie widać coś nie tak jest nawet na dwóch penach nagrałem instalke i to samo Mam to samo. System długo instalował się, a teraz jeszcze dłużej mieli na czekaj... Ma ktoś jakiś pomysł o co może chodzić, albo poleci jakąś inną wersję Windowsa? a co dwa posty wyzej napisalem fajnie ze czytacie Quote Link to post Share on other sites
Johnlock 1 Posted January 3, 2017 Report Share Posted January 3, 2017 Faktycznie, sorki mój błąd po prostu jestem przyzwyczajony do XDA, gdzie po wprowadzeniu jakiś aktualizacji edytowany jest zawsze 1 post. Mój błąd ;( Quote Link to post Share on other sites
Curiositas 0 Posted January 12, 2017 Report Share Posted January 12, 2017 Wie ktoś jak na tym systemie odpalić jakąś grę? Są błędy zgodności z systemem (chodzi mi dokładniej o gta iv) Quote Link to post Share on other sites
Johnlock 1 Posted January 22, 2017 Report Share Posted January 22, 2017 Po dłuższym obcowaniu z tym systemem nie polecam go za bardzo, lepiej już klasyczną wersję nie tak okrojoną zainstalować i posiedzieć nieco nad wyłączaniem zbędnych opcji. Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,118 Posted January 22, 2017 Author Report Share Posted January 22, 2017 Po dłuższym obcowaniu z tym systemem nie polecam go za bardzo, lepiej już klasyczną wersję nie tak okrojoną zainstalować i posiedzieć nieco nad wyłączaniem zbędnych opcji. jak Okrojona to jet ORG twór MSDN a nie mod Quote Link to post Share on other sites
M4T 3,469 Posted January 22, 2017 Report Share Posted January 22, 2017 Po dłuższym obcowaniu z tym systemem nie polecam go za bardzo, lepiej już klasyczną wersję nie tak okrojoną zainstalować i posiedzieć nieco nad wyłączaniem zbędnych opcji. Jak by kolega ogarniał to by wiedział że wersja enterprise ltsb jest oryginalnie pozbawiona aplikacji i większości bzdetów zamieszczonych w wersjach home i pro Zalecam się doinformować a później opisywać swoje opinie Quote Link to post Share on other sites
Johnlock 1 Posted January 22, 2017 Report Share Posted January 22, 2017 Przez okrojoną miałem na myśli Microsoftowo okrojoną, wiem że to oficjalne wydanie jest, niemniej jednak wolę zostać przy tych klasycznych wydaniach typu home/pro. Quote Link to post Share on other sites
M4T 3,469 Posted January 22, 2017 Report Share Posted January 22, 2017 Przez okrojoną miałem na myśli Microsoftowo okrojoną, wiem że to oficjalne wydanie jest, niemniej jednak wolę zostać przy tych klasycznych wydaniach typu home/pro. Ponieważ to nie jest wersja dla Kowalskiego zawalona grami itp tylko wersja dla firm/korporacji Quote Link to post Share on other sites
Johnlock 1 Posted January 22, 2017 Report Share Posted January 22, 2017 Po prostu myślałem, że na nieporywającego laptopa będzie ok, ale jakieś dziwne artefakty z grafiką wyrzucało na tym systemie, a na normalnym nic takiego nie miało miejsca. Dlatego skłaniałem się ku zwykłym wersjom. Ogólnie dzięki za pomoc i sorki za offtop Quote Link to post Share on other sites
dziadzia 2 Posted April 23, 2017 Report Share Posted April 23, 2017 Czy istnieje jakiś sposób do upgrade tego systemu? Chodzi o nowszy build, jeśli tak to w jaki sposób? Asystent uaktualnienia, mimo ze widzi nowsza wersje odmawia aktualizacji ze względu na brak praw administratora (?). Quote Link to post Share on other sites
magik1 0 Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 Zeby pobrać trzeba wykupić pakiet na mega.nz, pobiera darmowo tylko 97%. Quote Link to post Share on other sites
razor1995 3,066 Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 Zeby pobrać trzeba wykupić pakiet na mega.nz, pobiera darmowo tylko 97%. Wystarczy ten poradnik: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
magik1 0 Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 Racja, dziękuję Quote Link to post Share on other sites
adamkon 898 Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 Racja, dziękuję Lub się zarejestrować ZA DARMO na mega.nz Quote Link to post Share on other sites
Johnlock 1 Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 Lub się zarejestrować ZA DARMO na mega.nz Jest ograniczenie do pobierania 6GB dziennie lub coś takiego dla konta free Quote Link to post Share on other sites
razor1995 3,066 Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 Racja, dziękuję Do dziękowania na forum służy zielona strzałka poniżej posta Quote Link to post Share on other sites
cosik228220 0 Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Linki nie działają. Quote Link to post Share on other sites
M4T 3,469 Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Linki nie działają. Link do mega działa Quote Link to post Share on other sites
cosik228220 0 Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Właśnie pobiera mi do 25% z wtyczką firefox i potem prosi o konto. Jedna osoba próbowała ściągnąć całość jako free user i też nie dała rady. Proszę o upload np na google dysk W10 LTSB x64 oemret/vl polish. Może to zadziała. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts