_euphonic_ Posted January 18, 2014 Report Posted January 18, 2014 Witam, ten temat kieruję głównie do moderatora tej wersji windows 8 pro, wybrałem tą wersję jako testową, wstępnie jestem zadowolony z niej, ale: - długo uruchamia się, bynajmniej u mnie (acer aspire v3 771g) - zaraz po świeżej instalacji nie pokazywało mi żadnych dodatkowych partycji, po kolejnym restarcie wszystko już ok - jest problem, mianowicie brak okna właściwości systemu (ppm na mój komputer) - inna sprawa, jak można odchudzić obramowanie okien w personalizacja windows 7 można, tu już nie:/ Jak ukryć/usunąć grupy: Ulubione i Biblioteki - CAŁKOWICIE Co to jest Game Mod i jak się tego pozbyć? - Jestem niezmiernie zadowolony mimo wszystko, jak dotąd działają wszystkie moje programy, które używam, zwłaszcza subedit player, - sam od siebie musiałem zainstalować tylko sterowniki od grafiki i card reader, - nie działa mi zaś klawisz funkcyjny fn+f3 -> do wł./wył. wifi, nie wiem czemu, pozostałe funkcyjne ok - pasek start zadowalający - czy można całkowicie wyłączyć ten pulpit kafelek? - czy w windows 8 też występuje opcja Aero? - i chyba najważniejsze, czy jest jakiś odpowiednik Sunrise Seven na windows 8?? Quote
Makarons Posted January 18, 2014 Report Posted January 18, 2014 1. Niektórzy tak mają co do okna właściwości, czasem po jakimś czasie powraca. 2. Foldery powinieneś usunąć programem z pulpitu jak dobrze pamiętam, jeżeli nie było to łap [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 3. Game MOD trzyma proca na max częstotliwości, po co usuwać? Wystarczy nie włączać. Ja nie korzystam z tego a gram bez problemu. 4. Zmień subedit player na MPC HC i ustaw w opcjach strumień wyjsciowy na madVR lepszego obrazu nie uzyskasz na niczym innym. 5. Radziłbym najnowsze stery od chipsetu i dysku (rapid) 6. W ustawieniach Startisback wyłącz wszystkie opcje pojawiania się kafelek. 7. Aero niby jest niby nie ma, włącz inną kompozycję. Wgl na Twoim miejscu instalowałbym albo win 7 64bit LE albo [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ta Twoja wersja już nie jest rozwijana, ani nie są poprawiane błedy jeżeli jakieś większe masz. Quote
Recommended Posts