windows160 Posted January 13, 2014 Report Posted January 13, 2014 Hej. mam pytanko. Czy na laptopie Lenovo 3000 N500 jak zainstaluję system win7 ( Win Micros x64) to bede mógł zainstalować syerowniki? Bo sprawdzałem na stronie producenta i tam jest albo winxp albo vista Quote
Guest CezarX Posted January 13, 2014 Report Posted January 13, 2014 Teoretycznie Sterowniki od Visty będą pasować pod 7 .W praktyce musisz przetestować czy ci zaintaluje Drivery : )Po za tym na stronie supportu masz tam sterowniki do Windows 7 . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Gdybyś miał problem z zainstalowaniem Kart LANTutaj masz pomoc oraz dwa linki do sterowników które powinny ci pomóc .[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ogólnie rzecz ujmując wszystkie sterowniki na stronie Lenovo są tak stare że warto poszukać nowszych Quote
Nieobecny Posted January 13, 2014 Report Posted January 13, 2014 Mam też Lenovo 3000 n500 i mam do niego stery do XP, Visty, Win 7 i Win 8.1 - chcesz to ci podrzucę na jakiś hosting. Musisz tylko sprawdzić czy masz identyczną konfigurację - ja mam model 4233-5MG z HDMI. Quote
Recommended Posts