sdasdsadsad 0 Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Potrzebuję czystego obrazu ISO dla Microsoft Office XP Standard PL (2002). Ma ktoś w swoim archiwum? Quote Link to post Share on other sites
razor1995 3,084 Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Mam, jutro mogę wrzucić Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
sdasdsadsad 0 Posted April 4, 2016 Author Report Share Posted April 4, 2016 razor1995 - będę bardzo wdzięczny. Quote Link to post Share on other sites
razor1995 3,084 Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Niestety, mam ale tylko Offcie XP Professional. Próbowałem znaleźć Standard w sieci, ale nigdzie nie ma Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,140 Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 tanio [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] w ostatecznosci Quote Link to post Share on other sites
razor1995 3,084 Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Oto ISO: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Odpalasz plik SETUPSTD.exe Sumy: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Daj znać, gdy pobierzesz, to usunę plik z serwera Quote Link to post Share on other sites
sdasdsadsad 0 Posted April 5, 2016 Author Report Share Posted April 5, 2016 Oto ISO: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Odpalasz plik SETUPSTD.exe Sumy: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Daj znać, gdy pobierzesz, to usunę plik z serwera Przeogromne dzięki Co prawda, nie jest to czyste ISO, ale wystarczyło. Po usunięciu kluczy w rejestrze na oryginalnym kluczu który posiadam Office Standard ruszył i aktywował się poprawnie. Możesz usunąć. Cały wątek można usunąć... Dziękuję za pomoc razor1995 oraz Mr.T za wczorajszą mini-dyskusję Quote Link to post Share on other sites
serwa84 0 Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Cześć. Jako, że trafiłem niejako temat na czasie, zwracam się do Was z prośbą o office xp w standardzie. Za chiny nie mogę znaleźć instalatora, bądź iso do tego, a posiadam klucz open na ileś tam kopi, które chcę jeszcze wykorzystać. Niestety płytka uległa destrukcji, a ms sie wypiął. Nawiasem mówiąc nie rozumiem, co mają za problem wystawić iso tego dla takich użytkowników, tylko na beszczela usunęli, no bo support. Support supportem, a to nie download. >> sdasdsadsad Czy mógłbym Cię prosić o jakąś wrzutkę i udostępnienie tego szczęścia? Byłbym bardzo wdzięczny. Quote Link to post Share on other sites
razor1995 3,084 Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Za chwilę zreuploaduję Oto ISO: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Odpalasz plik SETUPSTD.exe Sumy: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Daj znać, gdy pobierzesz, to usunę plik z serwera Quote Link to post Share on other sites
serwa84 0 Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Bardzo dziękuję. Niestety jest to wersja już aktywowana. Nie mogę aktywować softu na inny klucz produktu. Po usunięciu kluczy aktywacyjnych z rejestru i restarcie, podczas uruchomienia excela otrzymuje komunikat: >> "Ta funkcja jest niedostępna, aby uzyskać więcej informacji skontaktuj się z administratorem systemu" Uruchamiam jako admin. Windows Server 2012. Chyba pozostaje mi zdobyć czyste iso. Pomimo to bardzo dziękuję za ponowną wrzutkę razor1995 Quote Link to post Share on other sites
k3be 0 Posted February 17, 2017 Report Share Posted February 17, 2017 @razor1995 Prosiłbym o reupload. Quote Link to post Share on other sites
Guest Posted February 17, 2017 Report Share Posted February 17, 2017 A nie lepiej dać upload na jakiś files.fm niż tak kasować ? Quote Link to post Share on other sites
razor1995 3,084 Posted February 17, 2017 Report Share Posted February 17, 2017 A nie lepiej dać upload na jakiś files.fm niż tak kasować ? Nie lepiej Jak znajdę to wrzucę. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edit: Nie mam już tego ISO. Quote Link to post Share on other sites
Najlepsze 0 Posted February 26, 2020 Report Share Posted February 26, 2020 Skąd można pobrać [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]? Szukałem w google i są tylko strony z sumami kontrolnymi oraz angielkie wersje [code[en_office_xp_professional_cd_x10-29102.iso 89fd109e4d21973e256671cfca7acf47b33cbdc3[/code] i [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts