demoxik Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 Próbowałem zrobić bootowalnego pendriva,ale wyskakuje błąd, np. w programie WinToBootic pokazuje flashing failed, Co mam zrobić? Quote
provectus Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], i potem nie formatuj go, tylko kopiuj nowe pliki instalki i po problemie... Quote
demoxik Posted January 9, 2014 Author Report Posted January 9, 2014 tym programem też próbowałęm i wyskakiwał mi błąd, tak samo jak i przy ultraiso Quote
provectus Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 to znaczy, ze masz pena walnietego albo iso Quote
razor1995 Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 Użyj Windows 7 USB/DVD Download Tool : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] u mnie działa z nażdym Windows 7 Quote
Guest jmtzs Posted January 17, 2014 Report Posted January 17, 2014 Użyj Windows 7 USB/DVD Download Tool : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] u mnie działa z nażdym Windows 7 Nie polecam tego programu. Kopie wszystkie wersje instalacji mimo że iso sprawne. Ja polecam program rufus : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] . Za jego pomoca zrobicie instalke Visty , 7 , 8 , 8.1 . Najlepszy. A nie jakieś tam badziewia. Tutaj daje wam moja instalację : ( zrzuty ekranu jak zrobić takiego pendrive. ) Przykład to ISO AIO Win7 Winclub z 12 grudnia Wszystkie wersje 32 i 64 bit. Wiem że jest nowa. Ze stycznia. Tutaj jak chcecie to musicie mieć pendrive 8 GB USB 3.0 lub USB 2.0 . Albo wyjać obraz do waszego klucza. Jak nie wiecie jak to zrobić to pisać. Pomogę ja albo koledzy. Obiecane zrzuty : Formie paczki 7z - Program wypakuje to : 7-zip File Manager z portalu dobreprogramy. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
exe9812q Posted January 17, 2014 Report Posted January 17, 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts