Mr.T Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Microsoft Office 2016 X64 Pro Plus VL Updated Multi Aug 2016 Generation2 OPIS [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] coobah and Shaom like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mr.T Posted August 22, 2016 Author Report Share Posted August 22, 2016 Aktualizacja do wydania sierpniowego żeby było lżejsze usunięte wszystkie dodatkowe języki za wyjątkiem polskiego pliku jezykowego System w wersji angielskiej oraz KMS bo serwer się burzył Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Kristo Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Witam i pozdrawiam .Mr.T widzę że nadal siły i chęci dopisują aby służyć pomocą i ogromnym wysiłkiem włożonym w pracę dla innych ludzi.Oby tak dalej,życzę dużo zdrowia i wytrwałości oraz serdeczne dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... pinek Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Hejka, Dziękuję bardzo już pobieram oraz mam prośbę jeśli to możliwe i miałbyś chęci prosiłbym o taka wersje z językiem angielskim tzn. żeby był sam angielski lub żeby był polski i angielski lub prosiłbym o jakieś rady jak to można zrobić samemu jeśli to jakieś nie skomplikowane jest jeszcze dziękuję jeszcze raz pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 87brzoza Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Czy mogę bez problemu aktywować Offica`2016 KMSpico wówczas gdy system Win 10 jest już aktywowany oryginalnym kluczem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... pinek Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Czy mogę bez problemu aktywować Offica`2016 KMSpico wówczas gdy system Win 10 jest już aktywowany oryginalnym kluczem? Tak , ja tak mam , porostu musisz odznaczyć przy aktywacji windowsa i zaznaczony mieć tylko office ja aktywowałem programem Re-LoaderByR@1n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mr.T Posted August 23, 2016 Author Report Share Posted August 23, 2016 prosiłbym o taka wersje z językiem angielskim to jest angielski plus instalator spolszczenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... pinek Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 to jest angielski plus instalator spolszczenia Acha rozumiem, dzięki ,bo zmylił mnie napis " żeby było lżejsze usunięte wszystkie dodatkowe języki za wyjątkiem polskiego " zrozumiałem ze wszystkie języki z multi zostały usunięte i tylko polski został , sorki dzięki jeszcze raz pozdrawiam //edit: własnie instaluje i juz wiem instalator spolszzenia plik Office16.pl-PL robi obraz iso PL-PL z wersji angielskiej EN-US i możemy wtedy zainstalować wersje polska z obrazu iso PL lub angielska WOW super wielkie dzięki własnie oto mi chodziło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 87brzoza Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Tak , ja tak mam , porostu musisz odznaczyć przy aktywacji windowsa i zaznaczony mieć tylko office ja aktywowałem programem Re-LoaderByR@1n Ale czy można to zrobić KMSpico? Czy raczej jest to odradzane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... pinek Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Ale czy można to zrobić KMSpico? Czy raczej jest to odradzane? no niby można, ale jest odradzane jeśli koniecznie chcesz jakimś KMS to najlepiej za pomocą programu KMSAuto Net masz tam tez do wyboru aktywacje windows i office wszystkie te aktywatory znajdziesz w mega niezbędniku 5.0 dostępnym na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... podlos Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 To samo co od Mr.T tylko gotowe już .iso (spakowane w .rar) PL, EN, i DE: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... annonying_anoni Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 To samo co od Mr.T tylko gotowe już .iso (spakowane w .rar) PL, EN, i DE: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A na co postować de ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... podlos Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 A na co postować de ? jak to na co, nie rozumiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... annonying_anoni Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 No kto pobiera wersje de z Polskiego forum ? To jest tylko dodatkowa praca... A może by lepszy byłby regularnie uaktualniany pl i ewentualnie en ,zamiast postować tego de... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... podlos Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 No kto pobiera wersje de z Polskiego forum ? To jest tylko dodatkowa praca... A może by lepszy byłby regularnie uaktualniany pl i ewentualnie en ,zamiast postować tego de... No wiesz ja to na shellu robiłem więc dodać dodatkowe .iso w tym wypadku de to nie problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... energolucky Posted September 2, 2016 Report Share Posted September 2, 2016 Dzieki za Wersje De. Bardzo mi sie przydala. Pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... TediPower Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 No kto pobiera wersje de z Polskiego forum ? To jest tylko dodatkowa praca... A może by lepszy byłby regularnie uaktualniany pl i ewentualnie en ,zamiast postować tego de... Np mi jest potrzebna ver DE. Jestem polakiem zamieszkałym w DE i potrzebuję taki dla dzieciaków bo oni już tylko DE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... PannaAnna Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 mam pytanie z innej bajk, ale związane z pakietem.. Czy da się wyłączyć jakoś ten ekran przy uruchamianiu worda 2016? W poprzednich wersjach był wiersz, który dodawało się do skrótu i przerzucał od razu, bez tego głupawego screena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... k3vin Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 mam pytanie z innej bajk, ale związane z pakietem.. Czy da się wyłączyć jakoś ten ekran przy uruchamianiu worda 2016? W poprzednich wersjach był wiersz, który dodawało się do skrótu i przerzucał od razu, bez tego głupawego screena. W programie: Opcje -> zakładka Ogólne -> dział Opcje Uruchamiania Odznaczasz Pokaż ekran startowy podczas uruchamiania tej aplikacji. Dla Exela jest tak samo, innych pakietów nie posiadam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... PannaAnna Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 W programie: Opcje -> zakładka Ogólne -> dział Opcje Uruchamiania Odznaczasz Pokaż ekran startowy podczas uruchamiania tej aplikacji. Dla Exela jest tak samo, innych pakietów nie posiadam. Sprawdzałam już, nie działa. Tzn. akceptuje wycofanie ekranu, ale i tak się pojawia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mereczek Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Czy w paczce znajduje się Project? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... franekfranek Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 (edited) czy obraz Office16.en-US da się nagrać na pendrive programem Rufus ewnt w jakis inny sposób, żeby uniknąć instalacji z płyty DVD? bo właśnie próbuje, ale pojawia się komunikat rufusa, że on nie da rady w końcu zainstalowałem program nagrywając obraz ISO na plyte DVD... ale przy próbie instalacji języka PL pojawia się komunikat jak poniżej na obrazku... że instalator nie może odnaleźć plików instalacyjnych. byłby ktoś uprzejmy podać chociaż w skrócie kroki jak dodać jezyk polski do tego pakietu ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Edited November 18, 2016 by franekfranek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Szymi12 Posted November 25, 2016 Report Share Posted November 25, 2016 Kliknij na plik z flagą w ikonce, po jakimś czasie rozpakuje Ci się obraz ISO z instalką w języku polskim. Jak chcesz uniknąć nagrywania to otwórz .iso przez WinRar i rozpakuj sobie folder x86 / x64 i w tym folderze masz normalnie instalkę, którą możesz odpalić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... dareix Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 Witam Reinstalowałem system i ponownie próbuję zainstalować Office 2016, ale się nie udaje. Przerywa instalator pracę i wyświetla komunikat jak na screenie. Jak sobie z tym poradzić - pomóżcie system: Win 10 Home x64, wgrywałem wersję Office'a - x64 Z pozdrowieniami i nadzieją na wskazówki [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... franekfranek Posted December 5, 2016 Report Share Posted December 5, 2016 (edited) podobno w nowszych wersjach office, jak powyżej dodano telemetrie itp czy w wersji modyfikowanej tutaj została ona usunięta / ograniczona ? Edited December 5, 2016 by franekfranek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Franc Posted December 5, 2016 Report Share Posted December 5, 2016 Telemetria była już w wersji 2010, można ją wyłączyć lub nie instalować (częściowo), Office nie jest modyfikowany jak Windows, dodane są tylko poprawki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... dareix Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 Telemetria była już w wersji 2010, można ją wyłączyć lub nie instalować (częściowo), Office nie jest modyfikowany jak Windows, dodane są tylko poprawki A jak wyłączyć tę telemetrię, by się nie instalowała? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Franc Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 Jest w opcjach po wybraniu "Dostosuj" podczas instalowania, ponadto musisz po zainstalowaniu jeszcze zablokować/wyłączyć opcje w ustawieniach "Centrum zaufania" - lub w firewallu odciąć połączenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... dareix Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 Ok, dzięki. Będę próbował Ok, dzięki. Będę próbował Niestety, nawet wyłączenie telemetrii nie pozwoliło na instalację Office'a. Znów pojawił się ten sam błąd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Guest Trex Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Witam czy mógłby ktoś podrzucić sumy kontrolne bo chciałbym sprawdzić czy są poprawne. Plik: Microsoft Office 2016 x86x64 ProPlus VL Multi-Aug 2016 {Gen2}.zip CRC-32: 353661de MD4: 3bacb7e2fdda27d80ec82d67f2928928 MD5: 1e6fe0d76f013e3af0a2864d40547dc4 SHA-1: ae505655858f2d570ed6d031df68b176de34cd59 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 Next Page 1 of 5 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Loading... × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 7
Mr.T Posted August 22, 2016 Author Report Share Posted August 22, 2016 Aktualizacja do wydania sierpniowego żeby było lżejsze usunięte wszystkie dodatkowe języki za wyjątkiem polskiego pliku jezykowego System w wersji angielskiej oraz KMS bo serwer się burzył Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristo Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Witam i pozdrawiam .Mr.T widzę że nadal siły i chęci dopisują aby służyć pomocą i ogromnym wysiłkiem włożonym w pracę dla innych ludzi.Oby tak dalej,życzę dużo zdrowia i wytrwałości oraz serdeczne dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinek Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Hejka, Dziękuję bardzo już pobieram oraz mam prośbę jeśli to możliwe i miałbyś chęci prosiłbym o taka wersje z językiem angielskim tzn. żeby był sam angielski lub żeby był polski i angielski lub prosiłbym o jakieś rady jak to można zrobić samemu jeśli to jakieś nie skomplikowane jest jeszcze dziękuję jeszcze raz pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
87brzoza Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Czy mogę bez problemu aktywować Offica`2016 KMSpico wówczas gdy system Win 10 jest już aktywowany oryginalnym kluczem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinek Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Czy mogę bez problemu aktywować Offica`2016 KMSpico wówczas gdy system Win 10 jest już aktywowany oryginalnym kluczem? Tak , ja tak mam , porostu musisz odznaczyć przy aktywacji windowsa i zaznaczony mieć tylko office ja aktywowałem programem Re-LoaderByR@1n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T Posted August 23, 2016 Author Report Share Posted August 23, 2016 prosiłbym o taka wersje z językiem angielskim to jest angielski plus instalator spolszczenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinek Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 to jest angielski plus instalator spolszczenia Acha rozumiem, dzięki ,bo zmylił mnie napis " żeby było lżejsze usunięte wszystkie dodatkowe języki za wyjątkiem polskiego " zrozumiałem ze wszystkie języki z multi zostały usunięte i tylko polski został , sorki dzięki jeszcze raz pozdrawiam //edit: własnie instaluje i juz wiem instalator spolszzenia plik Office16.pl-PL robi obraz iso PL-PL z wersji angielskiej EN-US i możemy wtedy zainstalować wersje polska z obrazu iso PL lub angielska WOW super wielkie dzięki własnie oto mi chodziło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
87brzoza Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Tak , ja tak mam , porostu musisz odznaczyć przy aktywacji windowsa i zaznaczony mieć tylko office ja aktywowałem programem Re-LoaderByR@1n Ale czy można to zrobić KMSpico? Czy raczej jest to odradzane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinek Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Ale czy można to zrobić KMSpico? Czy raczej jest to odradzane? no niby można, ale jest odradzane jeśli koniecznie chcesz jakimś KMS to najlepiej za pomocą programu KMSAuto Net masz tam tez do wyboru aktywacje windows i office wszystkie te aktywatory znajdziesz w mega niezbędniku 5.0 dostępnym na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
podlos Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 To samo co od Mr.T tylko gotowe już .iso (spakowane w .rar) PL, EN, i DE: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
annonying_anoni Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 To samo co od Mr.T tylko gotowe już .iso (spakowane w .rar) PL, EN, i DE: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A na co postować de ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
podlos Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 A na co postować de ? jak to na co, nie rozumiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
annonying_anoni Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 No kto pobiera wersje de z Polskiego forum ? To jest tylko dodatkowa praca... A może by lepszy byłby regularnie uaktualniany pl i ewentualnie en ,zamiast postować tego de... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
podlos Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 No kto pobiera wersje de z Polskiego forum ? To jest tylko dodatkowa praca... A może by lepszy byłby regularnie uaktualniany pl i ewentualnie en ,zamiast postować tego de... No wiesz ja to na shellu robiłem więc dodać dodatkowe .iso w tym wypadku de to nie problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
energolucky Posted September 2, 2016 Report Share Posted September 2, 2016 Dzieki za Wersje De. Bardzo mi sie przydala. Pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TediPower Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 No kto pobiera wersje de z Polskiego forum ? To jest tylko dodatkowa praca... A może by lepszy byłby regularnie uaktualniany pl i ewentualnie en ,zamiast postować tego de... Np mi jest potrzebna ver DE. Jestem polakiem zamieszkałym w DE i potrzebuję taki dla dzieciaków bo oni już tylko DE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PannaAnna Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 mam pytanie z innej bajk, ale związane z pakietem.. Czy da się wyłączyć jakoś ten ekran przy uruchamianiu worda 2016? W poprzednich wersjach był wiersz, który dodawało się do skrótu i przerzucał od razu, bez tego głupawego screena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3vin Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 mam pytanie z innej bajk, ale związane z pakietem.. Czy da się wyłączyć jakoś ten ekran przy uruchamianiu worda 2016? W poprzednich wersjach był wiersz, który dodawało się do skrótu i przerzucał od razu, bez tego głupawego screena. W programie: Opcje -> zakładka Ogólne -> dział Opcje Uruchamiania Odznaczasz Pokaż ekran startowy podczas uruchamiania tej aplikacji. Dla Exela jest tak samo, innych pakietów nie posiadam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PannaAnna Posted September 28, 2016 Report Share Posted September 28, 2016 W programie: Opcje -> zakładka Ogólne -> dział Opcje Uruchamiania Odznaczasz Pokaż ekran startowy podczas uruchamiania tej aplikacji. Dla Exela jest tak samo, innych pakietów nie posiadam. Sprawdzałam już, nie działa. Tzn. akceptuje wycofanie ekranu, ale i tak się pojawia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mereczek Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Czy w paczce znajduje się Project? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
franekfranek Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 (edited) czy obraz Office16.en-US da się nagrać na pendrive programem Rufus ewnt w jakis inny sposób, żeby uniknąć instalacji z płyty DVD? bo właśnie próbuje, ale pojawia się komunikat rufusa, że on nie da rady w końcu zainstalowałem program nagrywając obraz ISO na plyte DVD... ale przy próbie instalacji języka PL pojawia się komunikat jak poniżej na obrazku... że instalator nie może odnaleźć plików instalacyjnych. byłby ktoś uprzejmy podać chociaż w skrócie kroki jak dodać jezyk polski do tego pakietu ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Edited November 18, 2016 by franekfranek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymi12 Posted November 25, 2016 Report Share Posted November 25, 2016 Kliknij na plik z flagą w ikonce, po jakimś czasie rozpakuje Ci się obraz ISO z instalką w języku polskim. Jak chcesz uniknąć nagrywania to otwórz .iso przez WinRar i rozpakuj sobie folder x86 / x64 i w tym folderze masz normalnie instalkę, którą możesz odpalić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareix Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 Witam Reinstalowałem system i ponownie próbuję zainstalować Office 2016, ale się nie udaje. Przerywa instalator pracę i wyświetla komunikat jak na screenie. Jak sobie z tym poradzić - pomóżcie system: Win 10 Home x64, wgrywałem wersję Office'a - x64 Z pozdrowieniami i nadzieją na wskazówki [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
franekfranek Posted December 5, 2016 Report Share Posted December 5, 2016 (edited) podobno w nowszych wersjach office, jak powyżej dodano telemetrie itp czy w wersji modyfikowanej tutaj została ona usunięta / ograniczona ? Edited December 5, 2016 by franekfranek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franc Posted December 5, 2016 Report Share Posted December 5, 2016 Telemetria była już w wersji 2010, można ją wyłączyć lub nie instalować (częściowo), Office nie jest modyfikowany jak Windows, dodane są tylko poprawki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareix Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 Telemetria była już w wersji 2010, można ją wyłączyć lub nie instalować (częściowo), Office nie jest modyfikowany jak Windows, dodane są tylko poprawki A jak wyłączyć tę telemetrię, by się nie instalowała? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franc Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 Jest w opcjach po wybraniu "Dostosuj" podczas instalowania, ponadto musisz po zainstalowaniu jeszcze zablokować/wyłączyć opcje w ustawieniach "Centrum zaufania" - lub w firewallu odciąć połączenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareix Posted December 6, 2016 Report Share Posted December 6, 2016 Ok, dzięki. Będę próbował Ok, dzięki. Będę próbował Niestety, nawet wyłączenie telemetrii nie pozwoliło na instalację Office'a. Znów pojawił się ten sam błąd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Trex Posted December 8, 2016 Report Share Posted December 8, 2016 Witam czy mógłby ktoś podrzucić sumy kontrolne bo chciałbym sprawdzić czy są poprawne. Plik: Microsoft Office 2016 x86x64 ProPlus VL Multi-Aug 2016 {Gen2}.zip CRC-32: 353661de MD4: 3bacb7e2fdda27d80ec82d67f2928928 MD5: 1e6fe0d76f013e3af0a2864d40547dc4 SHA-1: ae505655858f2d570ed6d031df68b176de34cd59 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Recently Browsing 0 members