WinSxS Posted February 11, 2016 Report Posted February 11, 2016 (edited) Obecnie używam tego systemu jako główny - na bieżąco coś w nim zmieniam i dodaję, tak samo na bieżąco bedę dodawać tutaj w tym temacie listy aplikacji, których używam i działają po prostu na nim najlepiej Większość... zostaje in progress, jeśli ktoś chciałby coś tutaj dodać - proszę skontaktować się PW. Biurowe: Multimedialne: Winamp 2.95:PL: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]jak dla mnie najlżejszy odtwarzacz i obsługuje to, co potrzeba dla mnie Narzędziowe: Internetowe: Modyfikacja wyglądu: Royale + Royale Noir: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dodatkowe biblioteki: .NET Framework 4.0 + poprawka: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników](wpierw instalować poprawkę, następnie plik od Frameworka) Usługi, które wyłączyłem osobiście*: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] * - chodzi o to, że do łączenia się z WiFi używam dedykowanej aplikacji, dlatego wszystkie usługi od WiFi systemowe są powyłączane. Niemniej sprawia to znaczną lekkość systemu. Edited February 11, 2016 by WinSxS zyguh likes this
Recommended Posts