ziloth Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Chodzi mi o system PL ten nowszy GA, edycja obojętna. Quote
Nieobecny Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 O co ci chodzi z tym single language? Quote
mukim Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 Nie ma SL w polskiej wersji. SL nie ma edycji, to core przeznaczony na rozwijające się (Indie, Chiny, Rosja) rynki bez możliwości doinstalowania lang packa. Jeżeli lapek ma licencje SL to niestety czeka cie wersja angielska jak chcesz zachować licencje - innej edycji kluczem z SL nie aktywujesz. Quote
ziloth Posted January 4, 2014 Author Report Posted January 4, 2014 Dziękuję za odpowiedź. Znalazłem SL w językach: Arabic, Chinese, English, French, Portugese, Russian, Spanish, Thailand, Turkey, Ukrainian i UKingdom. Quote
razor1995 Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 Zawsze możesz wrzucić Polskie MUI do obrazu ISO a resztę usunąć (będzie wtedy jeden,Polski język). Quote
mieciu76 Posted February 16, 2014 Report Posted February 16, 2014 Również tak zrobiłem i działa z powodzeniem czyli Windows 8.1 Single Language PL .... Quote
pitates Posted February 2, 2017 Report Posted February 2, 2017 Witam Ma może ktoś przerobiony nośnik iso do przegrania z pl ponieważ szukam i nie mogę znaleść żadnego pl pozdro Quote
annonying_anoni Posted February 2, 2017 Report Posted February 2, 2017 Niezły odkop Pobierz z forum ,szukaj dobrze Quote
pitates Posted February 3, 2017 Report Posted February 3, 2017 Witam Tak tylko mi chodzi o tą wersje Windows 8.1 Single Language PL a tej nie znalazłem tylko z angielskim i innymi ponieważ mam samsunga a tam tylko ten klucz przyjmuje Pozdro P.S> Kurcze mecze się szukaniem tego obrazu do kompa już 3 dzien a nie mówie ile płyt wypaliłem i do kosza Plis o pomoc Widac że nikt tu nie pomaga wiec możecie zamknąć temat jak ma jeszcze ktoś. Pozdro Quote
Recommended Posts