IDemBoy Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 Witam. Wczoraj zakupiłem mikrofon pojemnościowy Auna Mic 900, podłączyłem pod USB poczekałem aż wyczyta sprzęt zainstaluje sterowniki i będzie gotowe do użycia, jednak po podłączeniu włączeniu programu do nagrywania nie słychać mojego głosu tylko sam szum, mógłby mi ktoś pomóc w tym problemie ?
Hells Angels Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 Zobacz panel sterowania - dźwięk i czy włączone urządzenie.
IDemBoy Posted January 31, 2016 Author Report Posted January 31, 2016 Patrzyłem włączony mam mikrofon, jak biroę nasłuchiwanie słysze tylko szum i jak gadam to jest 0 decybeli czyli wcale nie wykrywa glosu... mikrofon w sto procentach nie jest uszkodzony, problem lezy po mojej stronie, pomoze mi ktos ?
Hells Angels Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 Wtyczka i gniazdo zgodne? stereo włączone? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nic nie napisałeś jaki komp, jaki system, bo jak widać przyczyn może być wiele i związanych nawet ze sprzetem.
IDemBoy Posted January 31, 2016 Author Report Posted January 31, 2016 wtyczka zgodna, gniazdo usb mikrofon na usb to gniazdo usb. sprzet to laptop lenovo g505s win 7
VACek Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Przestarzały Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Recommended Posts