Skocz do zawartości


Zdjęcie

Deluxe Ski Jump - moja kolekcja :)

dsj

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
22 odpowiedzi w tym temacie

#21 OFFLINE   razor1995

razor1995

    Fanboy Apple

  • Autor tematu
  • 4137 postów
  • Lokalizacja:Będzin
  • Czas online: 162d 4h 42m 52s
Reputacja: 2113

Napisano 27 marzec 2017 - 04:55

Ano tak, nowa wersja DosBoxa ma ten parametr. Ja przyzwyczajony jestem do starszej w której jest tylko ten jeden :) Jak będę miał chwilę wrzucę instalator z wersją "fullscreen" :)


Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • 0

PC: Intel Core i5 2400S @2.5GHz + SilentiumPC SpartanPro | Gateway DT71 | nVidia GT 640 2GB | 8 GB RAM Kingston| Patriot Blaze SSD 120 GB | Seagate ST2000DM001 HDD 2TB | MacOS Sierra 10.12.6
Laptop: Lenovo IdeaPad Y580 | Intel Core i7 3630QM @ 3.4 GHz| nVidia GeForce GTX660M | 16GB RAM Kingston | LKingston mSATA 128GB | HGST 7k-500 1TB | MacOS Sierra 10.12.6 i Windows 10
Serwer:HP Thin T610 | AMD G-T56N @ 1.65GHz | Radeon HD 6320 | 6GB RAM Kingston | HGST 500GB + Seagate 2TB | Debian 9 Testing x64
Japko: Apple iPhone SE | Apple A9 @1.85 GHz | PowerVR GT7600 | 2GB RAM | 128GB PAMIĘCI | iOS 10.3
Telefony w ciągu ostatnich 10 lat: http://wklej.to/WPVSd  :P
"Niestety, ludzie nie buntują się przeciwko Microsoftowi. Nie znają niczego lepszego." - Steve Jobs      


Nie pomagam na PW/GG/FB itd.! Masz problem, pytanie, wątpliwość? Zadaj je w odpowiednim temacie lub załóż nowy!


#22 OFFLINE   rzepek88

rzepek88

    Nowicjusz

  • 3 postów
Reputacja: 1

Napisano 30 marzec 2017 - 06:30

Teraz śmiga elegancko.

Mam tylko jeden problem. Troszkę mi przycina. Tzn da się grać ale po dźwięku słychać jakby delikatnie przycinało.

Przez to mam często problem na progu oraz przy lądowaniu. Może dlatego, że podczas lotu nie trzeba szybko reagować to tego nie odczuwam.


  • 0

#23 OFFLINE   razor1995

razor1995

    Fanboy Apple

  • Autor tematu
  • 4137 postów
  • Lokalizacja:Będzin
  • Czas online: 162d 4h 42m 52s
Reputacja: 2113

Napisano 30 marzec 2017 - 07:20

Jaki sprzęt? 

DosBox jest skonfigurowany poprawnie, grałem na około hmm... 60 kompach i zawsze było ok :


  • 0

PC: Intel Core i5 2400S @2.5GHz + SilentiumPC SpartanPro | Gateway DT71 | nVidia GT 640 2GB | 8 GB RAM Kingston| Patriot Blaze SSD 120 GB | Seagate ST2000DM001 HDD 2TB | MacOS Sierra 10.12.6
Laptop: Lenovo IdeaPad Y580 | Intel Core i7 3630QM @ 3.4 GHz| nVidia GeForce GTX660M | 16GB RAM Kingston | LKingston mSATA 128GB | HGST 7k-500 1TB | MacOS Sierra 10.12.6 i Windows 10
Serwer:HP Thin T610 | AMD G-T56N @ 1.65GHz | Radeon HD 6320 | 6GB RAM Kingston | HGST 500GB + Seagate 2TB | Debian 9 Testing x64
Japko: Apple iPhone SE | Apple A9 @1.85 GHz | PowerVR GT7600 | 2GB RAM | 128GB PAMIĘCI | iOS 10.3
Telefony w ciągu ostatnich 10 lat: http://wklej.to/WPVSd  :P
"Niestety, ludzie nie buntują się przeciwko Microsoftowi. Nie znają niczego lepszego." - Steve Jobs      


Nie pomagam na PW/GG/FB itd.! Masz problem, pytanie, wątpliwość? Zadaj je w odpowiednim temacie lub załóż nowy!



Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych