MadDragory Posted January 10, 2016 Report Posted January 10, 2016 Witam, Dziś rano wyzerowałem dysk w Acer Aspire V5 531 i zadzwoniłem do znajomego że by zgrał ze swojego Acera ( ten sam laptop) recovery na płytę dvd (4x dvd i 1x CD 800mb ) Windows 8. Więc w skrócie : Czy można jakoś zaktualizować taką płytę recovery lub przenieś kilka plików, folderów np.8.1 ? Czy można zrobić jedną płytę dvd ( pendrive) ?
WinSxS Posted January 11, 2016 Report Posted January 11, 2016 Recovery nie ma sensu. Dużo crapware, mało wydajności
MadDragory Posted January 11, 2016 Author Report Posted January 11, 2016 (edited) Hmmm o ile dobrze zrozumiałem " crapware " to zbędne aplikacje od producenta (gdzieś już czytałem o tym ) . Trochę szkoda że nie ma sensu bo chciałem miej do zrobienia Tak pomyślałem czy takiej "płyty recovery " można usunąć zbędne aplikacje/programy od producenta . Wczoraj przeniosłem w/w płyte na dysk i ciekawi mnie jedna płyta : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Edited January 11, 2016 by MadDragory
VACek Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Przestarzały Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Recommended Posts