rocki80 Posted November 21, 2020 Report Posted November 21, 2020 6 godzin temu, J3RZY napisał: @rocki80 mam wersje tylko pl. Sam używałem długo tego systemu z tego ISO. No to daj , zobacze może przejdzie klucz ? Quote
Guest Posted November 22, 2020 Report Posted November 22, 2020 @rocki80 no to trzymaj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Daj znać czy klucz przeszedł. Quote
rocki80 Posted November 22, 2020 Report Posted November 22, 2020 16 godzin temu, J3RZY napisał: @rocki80 no to trzymaj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Daj znać czy klucz przeszedł. Ok dzięki dam znać pozdrawiam. JanKo6 likes this Quote
Nieobecny Posted November 22, 2020 Report Posted November 22, 2020 Klucz od angielskiego XP nie przejdzie na polskim. Nie masz co próbować. Quote
rocki80 Posted November 26, 2020 Report Posted November 26, 2020 W dniu 22.11.2020 o 22:33, wiktorynek napisał: Klucz od angielskiego XP nie przejdzie na polskim. Nie masz co próbować. W dniu 22.11.2020 o 22:33, wiktorynek napisał: Klucz od angielskiego XP nie przejdzie na polskim. Nie masz co próbować. Zgadza się , nie przeszedł . Ok trudno . Temat męcze dalej - poinstaluje Net.Frameworki itd ... zrobie kopie i to wszystko co można z XP .... Quote
xpamer Posted December 28, 2020 Report Posted December 28, 2020 Witam zainstalowalem tego windowsa i za cholere nie moge sie polaczyc z Internetem karty sieciowe ( LAN i WiFi ) sa w porzadku. Adresy uzyskane od DHCP z Routera ping z onetem i google jest w porzadku ktos ma jakies pomysly ? Quote
WinXFan Posted December 28, 2020 Report Posted December 28, 2020 2 godziny temu, xpamer napisał: Witam zainstalowalem tego windowsa i za cholere nie moge sie polaczyc z Internetem karty sieciowe ( LAN i WiFi ) sa w porzadku. Adresy uzyskane od DHCP z Routera ping z onetem i google jest w porzadku ktos ma jakies pomysly ? a masz ie8? Quote
xpamer Posted December 28, 2020 Report Posted December 28, 2020 7 godzin temu, WinXFan napisał: a masz ie8? Internet Explorer 8 ? - nie dziala mi IE jakis blad wyskakuje podczas uruchamiania Instalowalem Chroma, Firefoxa, Awanta .... efektow brak Quote
WinXFan Posted December 31, 2020 Report Posted December 31, 2020 W dniu 28.12.2020 o 21:47, xpamer napisał: Internet Explorer 8 ? - nie dziala mi IE jakis blad wyskakuje podczas uruchamiania Instalowalem Chroma, Firefoxa, Awanta .... efektow brak jaki błąd?? Quote
jnm Posted January 1, 2021 Report Posted January 1, 2021 Może się komuś przyda ... Windows XP Pro SP3 ISO 2020 do pobrania za darmo [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Funkcje systemu Windows XP Pro SP3 ISO 2020 Bez ingerencji w rejestr i zawartość systemu Windows Montowanie za pomocą numeru oryginalnego - bez konieczności. Zwiększony poziom bezpieczeństwa w systemie Windows Nowa wersja usługi - Podłączanie pulpitu zdalnego Naprawiono poprzednie problemy z systemem Windows i zwiększono prędkość ! Informacje o pliku Nazwa: Windows.XP.Professional.SP3.x86.Integral.Edition.2020.3.15.rar Rozmiar pliku: 666 MB Po wyodrębnieniu: 711 MB Wydawca: SDL Typ pliku: Rar File Data aktualizacji: 10 sierpnia 2020 r JanKo6 likes this Quote
xpamer Posted January 1, 2021 Report Posted January 1, 2021 Szkoda że nie w wersji Polskiej DJGraco likes this Quote
saataniel Posted January 2, 2021 Report Posted January 2, 2021 W dniu 28.12.2020 o 12:02, xpamer napisał: Witam zainstalowalem tego windowsa i za cholere nie moge sie polaczyc z Internetem karty sieciowe ( LAN i WiFi ) sa w porzadku. Adresy uzyskane od DHCP z Routera ping z onetem i google jest w porzadku ktos ma jakies pomysly ? Spróbuj tak: wpisz services.msc i kliknij OK. Dwukrotnie kliknij lewym przyciskiem myszy usługę Konfiguracja zerowej sieci bezprzewodowej. Z listy Typ uruchomienia wybierz Automatyczny i kliknij Zastosuj. W sekcji Stan usługi kliknij przycisk Uruchom i zatwierdź OK. mi w xp 5.1 pomogło Quote
jnm Posted January 22, 2021 Report Posted January 22, 2021 W dniu 1.01.2021 o 11:56, xpamer napisał: Szkoda że nie w wersji Polskiej Przeczytaj tu - na forum Win.Club'u lub to > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub bezpośrednio > Plik: Windows_XP_MUI_Pack_PL.exe (93,87 MB) stąd > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ech, lenistwo !... Quote
berthold61 Posted January 22, 2021 Report Posted January 22, 2021 Pierwsza lepsza siódemka okrojona będzie pod każdym względem lepiej chodzić niż xp , nawet na cherlawym acer one z intel atom 1,6 Ghz lepiej i dużo szybciej chodzi siódemka . Quote
jnm Posted January 22, 2021 Report Posted January 22, 2021 3 godziny temu, berthold61 napisał: dużo szybciej chodzi siódemka Dobrze że nie leży ... pewnie odkryłeś nową epokę ... Ogólnie to (gdybyś nie wiedział), istnieją jeszcze tak archaiczne PC'ty < iż żadna "7" NIE będzie działać, bo Nie można zaktualizować "sterów" Quote
R95K Posted October 13, 2021 Report Posted October 13, 2021 37 minut temu, wujekbaniu napisał: proszę o reupy Linki do pobrania w pierwszym poście nadal są aktywne można pobierać. Quote
dragolice Posted October 15, 2021 Report Posted October 15, 2021 Mam pytanie, Pobrałem plik iso Xp 9w1. Zabootowałem to za pomocą Ventoy i po uruchomieniu pokazuje mi się menu z wyborem instalacji. Wybierałem Xp pro ze sterownikiem sata i bez i instalator się ładuje, widać niebieski ekran z napisem Instalator windows ładuje pliki i przechodzi do czarnego tła z mrugającym podkreślnikiem. Gdy tak chwilę pomruga to wyskakuje bsod 0x7b. Teraz pytanie czy to wina sprzętu (dell d620) czy nie uruchomię tego przez usb. Według producenta oprogramowania Ventoy: Cytat Windows XP is not suppored now and will not be supported in the future. You can find some WinPE that supported install WinXP. So you can boot the WinPE by Ventoy firstly and install WinXP inside the WinPE. Czy ten obraz 9w1 to jest to WinPe? Jak to ogarnąć, żebym mógł to zainstalować? Quote
dragolice Posted October 15, 2021 Report Posted October 15, 2021 Właśnie chciałem to zrobić jako multiboot, XP AIO, 7 AIO , 8, 10 AIO, Debian, Kaspersky Rescue Disk, Parted Magic, Memtest itd. Quote
dragolice Posted October 15, 2021 Report Posted October 15, 2021 A są takie obrazy co odpalą? Podobno można je znaleźć, tylko jak tego szukać? Quote
dragolice Posted October 15, 2021 Report Posted October 15, 2021 Może jakiś deweloper podejmie rękawice, ventoy to świetne narzędzie Quote
Lucas1981r Posted January 20, 2022 Report Posted January 20, 2022 Dziwne.....zainstalowalem XP Pro na starym Lenovo N200 3000, klucz oryginal wpisalem....potwierdzilo mi aktywacje i jedna ikonka zniknela z aktywacja,ale zostala druga i wyswitla sie ciagle nad zegarkiem "This Copy of Windows is not activated" jeszcze cos musze aktywowac?? klucz wpisany...aktywowało przez niby net...ale :/ jak to rozwiązać?? Quote
Amarena Posted February 3, 2022 Report Posted February 3, 2022 Chyba najlepsza opcja dla tego tragicznego proca AMD e-300 na starym lapku. Quote
lukaszolej1 Posted January 7, 2024 Report Posted January 7, 2024 Dzień dobry. Komputer na którym będzie instalowany Windows nigdy nie będzie podłączany do sieci. Jeżeli zainstaluję wersję VLK, to wystarczy tylko że wpiszę klucz podczas instalacji i już potem nie będę musiał używać żadnych dodatkowych programów/aktywatorów? Quote
Karollo Posted May 19, 2024 Report Posted May 19, 2024 a moge dostać link do oem windows xp home ? Quote
FILAGOL Posted November 6, 2024 Report Posted November 6, 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kosiara likes this Quote
Recommended Posts