provectus Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2015 czyli potwierdzasz ze typ kości i logo nie mówi o wydajnosci w tym NM, szybkość ssd jest jedna i nie zawsze warto kupowac topowe dyski jednak silicon ma problem z trwałoscią danych tzn lubi sie zwiesić przynajmniej na starych firmware, nie wiem jak nowe PS: pamietam jak walczyłeś że topowe dyski sa najlepsze i co? start na najwolniejszym w 4s? Cytuj
biały miś Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2015 ja tam nie wiem jak logo i typ kości bo sam nie wiem jaki typ mam (zapomniałem) ale mój leciwy już samsung pm810 (dysk kupiony w 2011 roku do lapka i od tego czasu w nim siedzi) po przeprowadzeniu podobnych testów ma takie wyniki (nie wiem jak wstawić grafikę tak jak wiki) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ale 4 s start systemu to robi na mnie wrażenie i nie wiem jak to osiągnąć na starym i7 pierwszej generacji (laptop alienware m15x) jakieś pro porady dla startu systemu w 4 sekundy byłbym wdzięczny nawet jeśli z 20 paru sekund czas skrócę do 10 (win7 x64 home prem) pozdrawiam Cytuj
provectus Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2015 wyzeruj ssd, okrój usługi i autostart i zaktualizuj stery a ruszy Cytuj
biały miś Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2015 wyzeruj ssd, okrój usługi i autostart i zaktualizuj stery a ruszy to nie dla mnie zabawa, system instaluję tylko w sprawie wyższej konieczności (jak ostatnie złapanie kataru na jakimś chińskim forum TOR) także zerowanie to już nowy właściciel będzie robił w przyszłym roku. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2016 Nowe dyski i ich testy. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2016 Edycja w pierwszym poście - nowy dysk w teście - Silicon Power S55 240GB. Cytuj
annonying_anoni Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2016 Jeśli będziesz miał goodram cx300 to zrób jego test Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi