Jump to content

Test dysku SSD A-Data XPG SX900 64GB i innych...

provectus

Recommended Posts

Czyli co sugerujesz, że portale kłamią? Czy może dla Polaków są z gorszymi kośćmi? Dlaczego producent dysku nie podaje żadnych danych na temat procesu produkcyjnego, ani kto jest producentem kości? Dlaczego na jednych portalach jest 25nm a na innych 20nm? Dlaczego Twój dysk, aż tak mocno odbiega wydajnością od dysku Romka? A może jednak dają to co pod rękę wpadnie? Rozbierzcie i sprawdźcie!

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Wiki, raczej zasada "umowy" a no tak... ty nie czaisz... chodzi o to, ze INTEL ma renome i daje swoje "logo" tylko na swoich FIZYCZNIE produktach... ba, nawet na kościach w dyskach intela nie zawsze jest logo wiec wiesz.. A portale PL to wiesz... NIC nie wiedzą, nic nie sprawdzają, a jak sprawdzają to zalezne i tak jest od "kursu" taka prawda... 

PS: nie będe rozbierał dysku, zrywajac blombe i tracic gware dla twojego toku myslenia który jest tak prosty i "przereklamowany" że szok... :biggrin3:

No właśnie ten tak przez Ciebie krytykowany portal jako jedyny(z tych co udało mi się znaleźć) rozebrał ten dysk i obnażył prawdę. Kości Intela są zawsze opisane tak jak np tu czyli w OCZ Vertex 3: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

P.S. Jak zwykle zabrakło ci argumentów, pozostała tylko jedynie słuszna Twoja i tylko Twoja prawda.  :blink:

E może jestem ślepy ale miałem 6x 103SJ w RAID 0 oraz pojedyncze V200 128, V300 120GB, i teraz mam vertex 450 128GB i jakoś nie widzę różnic w wydajności nawet na SATA 3.0

Ciekawe ze w AIDA64 podczas testu Read Test Suite 4KB SSD wypada tragicznie słabo za to RAID przyzwoicie.

powieedzcie mi co jest nie tak robie testy 3 programami i w kazdym jest inaczej a hd tune to juz tragedia prosił bym o dodanie wyniku testu  AS SSD Benchmark   Bench32_2.47 osoby co maja ssd 128g   hdtune widzialem wasze wyniki

tu sa moje dziwne ( tak mi sie wydaje) ocz vertex4 128g 

Przechwytywanie.png

Przechwytywanie2.pngPrzechwytywanie1.png