Jump to content

Recommended Posts

Posted

słuszna uwaga Kris, jak zobaczylem pana montujacego to w skrzynke za grosze... to padłem :P. Jednak niegdy na zywo nie widzialem takiej rozdziałki 12K, najwieksza widziałem 3x FHD czyli prawie  prawie 6K :D.

Posted

a ja mam kompa w aktwarium i co:D) 40 stopdni maks ma:D) hehe:D)

słuszna uwaga Kris, jak zobaczylem pana montujacego to w skrzynke za grosze... to padłem :P. Jednak niegdy na zywo nie widzialem takiej rozdziałki 12K, najwieksza widziałem 3x FHD czyli prawie prawie 6K :D.

z tego co czytałem ostatnimi czasy to rezygnuja z monitorów 4K . Bo się nie sprzedaja tak jak ledowe czy plazmowe. :)) Po za tym dobry monitor i telewizor to ponad 5000 zł. Bo te za 1000 zł się nie opłaca bo promocja:) był reportarz na TVN ostatnio :) lub jak nie pomyliłem w innej stacji....

Posted

troche nie tak...

4K- nie ma zastosowań w domowych zastosowaniach, bo sie raz że nie opłaca (prąd) to koszta a zastosowanie jakie? w grach? może i tak, ale takich fanatyków jest mało...

Plazma - relikt lamp kineskopowych po lifcie... w XI w.? ciężki jak pół świniaka a pobór to jak dobry PC :P

LED... przecież to zwykły LCD z świetlówkami LEDOWYMI, ale nic po za tym... gdzie pobór świetlówki LCD vs LED to raptem 2-5w... jaki sens tak chorych oszczędności? dla lansu? Kto nie mądry d sie na bełkot marketingowy, kto "Mysli" nie wywali kasy w błoto dla 5w...