Jump to content

Recommended Posts

Guest znaffca
Posted

zrobic trial i go pozniej aktywowac legalnym kluczem,

jaki to byl haktywatro ?

Posted

Mówię ogólnie np. (Aktywator Win7) albo (RemoveWAT 2.2.5.2 - ten częściej używany w mojej okolicy po naprawach, reinstalacjach).

Nikt się tym nie przejmował. Masz stickera i jest ok. ale na obecną chwilę do aktualizacji na Windows 10 trzeba to zrobić prawidłowo.

Posted

Mówię ogólnie np. (Aktywator Win7) albo (RemoveWAT 2.2.5.2 - ten częściej używany w mojej okolicy po naprawach, reinstalacjach).

Nikt się tym nie przejmował. Masz stickera i jest ok. ale na obecną chwilę do aktualizacji na Windows 10 trzeba to zrobić prawidłowo.

Zauważ jedną rzecz że win10 to już nie system lecz usługa 

Posted

No tak. Ale mówię ludziska mają np. laptopay z Neonetu już wielokrotnie naprawiane ze stickerem ale po aktywatorze i jak to najszybciej opanować żeby aktualizować do windows 10.

Ostatnio zrobiłem tak: 

- odpowiedni instalator Windows 7 dla danego stickera

- odpalam instalatora i daję napraw

- czekam i po zakończeniu naprawy mogłem wpisać klucz ze stickera

Posted

W dodatku niezbyt dopracowany na tą chwile :D

Najpewniej będzie format i na nowo, różne aktywatory różne rzeczy wyprawiają i jak nie wiesz który aktywator był użyty będzie problem.

Można też poprzez cmd podać swój klucz oraz spróbować aktywować, ale wcześniej trzeba przywrócić adres serwera m$. Nie orientuje sie co do adresu m$.

Ale przez cmd da rade tylko w sytuacji gdy aktywator podmienił tylko klucz oraz serwer KMS na local host lub jakiś zewnętrzny.

Posted

Przyszło mi do głowy, a jak by mieć łatkę kbxxxxxx od microsoftu sprawdzającą legalność i wtedy dać numery ze stickera.

Znalazłem coś takiego:

Sprawdzanie oryginalności systemu Windows i uczynienie go Genuine

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

I to:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information