Jump to content

Instalacja 10 na czysty dysk , niebieskie ekrany

Recommended Posts

Posted

Witam

Jak już wcześniej pisałem, instalując 10 na swój laptop dell z pliku iso (jako czysty system) wali mi niebieskimi ekranami podczas instalacji - tuz przed wybraniem co ma być wysylane do Ms (te suwaki)lub przed wpisaniem nazwy użytkownika. Dopiero za ktoryms razem (po kilku resetach) instalator przepuszcza dalej...ale...zauważyłem ciekawa sprawę...otoz..gdy chciałem obok normalnie zainstalowanej 10 zainstalować druga 10 na dysku vhd (według tego poradnika [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]) to instalator przechodzi bez zadnego problemu, zadnego niebieskiego ekranu ..

Czy ktos z was moze mi powiedziec dlaczego tak sie dzieje ze na zwyklej partycji windows 10 robi takie problemy.....a podczas instalacji a na .vhd idzie bez żadnego problemu ? dysk w laptopie to samsung 840 EVo, jest sprawny gdyz 8.1 instaluje sie normalnie

Posted

problem rozwiązany, winą jest sam system wypuszczony przez Ms....10 instaluje się poprawnie z obrazu.iso ale... gdy ten obraz ma już w sobie zintegrowane poprawki z windows update...niech tego Ms cos strzeli...

to tak jakby ktoś kiedyś miała problemy z instalacja 10 z iso udostępnionego przez Ms lub kupionego w sklepie na plytce..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information